Jantien Schaap mfn mediator

Mediator Aa en Hunze

 • Jantien Schaap, mediator in de provincies Drenthe en Groningen.
 • Gespecialiseerd in mediation, echtscheidingen, ASS spectrum, scheidingen in de Duitse grensregio vluchtelingen en anderstaligen.
 • Neem direct contact op: 085 1302998 of schaap@resolvevisie.nl
Jantien Schaap mfn mediator

Mediator Aa en Hunze

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Conflicten en gedoe horen onmiskenbaar bij het leven en zijn niet altijd even makkelijk. De ene keer lukt het je om eruit te komen, een andere keer word je, zonder dat je het doorhebt, erin gezogen en raakt je verstrikt in de talloze zaken die bij een echtscheiding, komen kijken.

“Als onpartijdige mediator kom ik bij jullie thuis en zorg dat jullie weer grip krijgen door de veelvoud aan belangen, emoties en mogelijkheden in overzichtelijke partjes te verdelen.”

Als mediator in Aa en Hunze begeleid ik jullie tijdens het gehele scheidingsproces.

Vaak hoor ik waar moeten we beginnen, wat komt er allemaal op ons af bij de scheiding? Samen met jullie wordt de scheiding van begin tot eind geregeld.  Dit doen we stap voor stap.

De mediation gesprekken zijn bij jullie thuis en kunnen overdag en ook in de avonduren worden ingepland. Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Samen met jullie worden de keuzes besproken, die op jullie afkomen. Zoals keuzes die te maken hebben met de woning bij de scheiding. Wat zijn jullie uitgangspunten, zijn er thuiswonende kinderen, wat is financieel haalbaar? Wordt de woning verkocht, kan één van beide partners de woning en de hypotheek overnemen, wat is de woning waard? Veel vragen en mogelijkheden, stap voor stap wordt dit met jullie besproken.

Jullie scheiding van begin tot einde geregeld

Wat kunnen jullie verwachten van mijn dienstverlening scheiden in 7 stappen?

 • Eerste stap is het kennismakingsgesprek. Jullie worden geïnformeerd over wat er komt kijken bij de afwikkeling van de scheiding. Jullie krijgen informatie over mijn dienstverlening en de totale kosten (all-in tarief).
 • Samen met jullie maak ik een overzicht van datgene wat geregeld moet worden, zoals de eigen woning, alimentatie, financiën bij de scheiding en de zorg voor kinderen.
 • Alle afspraken leg ik vast in juridische documenten, zoals een ouderschapsplan bij minderjarige kinderen en het convenant. Deze worden door onze vaste advocaat ingediend bij de rechtbank. Dit betekent dat de scheiding ook juridisch afgehandeld wordt.

Service mediator Aa en Hunze:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Aa en Hunze. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe regel je alles goed voor de kinderen bij de scheiding?

Hebben jullie kinderen? Samen met jullie worden goede afspraken gemaakt en is er aandacht voor de impact van de scheiding op de kinderen:

 • Hoe vullen jullie de omgangsregeling in? Kies je voor co-ouderschap (is de zorg gelijk verdelen)? Hoe worden de praktische zaken geregeld (bezoek tandarts / hobby’s etc)? Hoe passen de afspraken bij werkroosters? En wat past bij jullie kinderen?
 • Om kinderen te betrekken bij de afspraken over hen, is er apart een kindgesprek mogelijk. Hierbij ga ik op een laagdrempelige manier in gesprek met hen over zaken die hen aangaan. Ook wordt besproken hoe ze in hun vel zitten en of ze zich zorgen maken over dingen.

Wat klanten over mij zeggen

“In deze moeilijke situatie toch een prettig gevoel over de afhandeling van de scheiding.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Jantien jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button