Mediator Amersfoort

Mediator Amersfoort

Mediator Amersfoort

Mediator Amersfoort

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Ben je op zoek naar een mediator Amersfoort en omgeving? Ik ben Ellen Nijenhof en regel als scheidingsbemiddelaar jullie scheiding van A tot Z.

De gesprekken vinden plaats bij jullie thuis in Amersfoort en zijn altijd met jullie beide. De afspraken kunnen ook op een neutrale locatie plaatsvinden.

Waarom kiezen voor een mediator?

Als je gaat scheiden, waarom zou je dan kiezen voor een mediator Amersfoort om jullie scheiding te begeleiden?

 • Ik ben als mediator neutraal en onpartijdig en er voor jullie beiden. De wensen en uitgangspunten van jullie allebei komen aan bod.
 • Een mediator houdt rekening met het tempo van jullie beiden. Soms kan de ene partner al verder in het proces zijn dan de ander.
 • Jullie komen vaak sneller tot oplossingen, hierdoor verloopt de scheidingsprocedure meestal voorspoedig.
 • De afspraken die we maken zijn duurzaam omdat ze gezamenlijk tot stand komen.
 • Mediation is goedkoper dan wanneer je ieder apart een advocaat inschakelt.
 • Je blijft uit de strijd, zo voorkomen jullie dat je in een vechtscheiding terechtkomt.

Voordelen mediator Amersfoort

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheidingstraject met specialist Ellen

Als mediator Amersfoort maak ik gebruik van het stappenplan ‘scheiden in 7 stappen‘. Jullie jullie scheiding wordt door mij van A tot Z geregeld. Door mijn ondersteuning blijf je met elkaar communiceren. Wat houdt het in:

 • We spreken jullie woonsituatie, mogelijkheden van alimentatie, de verdeling van de inboedel en de zorgverdeling bij kinderen. Hebben jullie een eigen woning? Dan worden de mogelijkheden besproken wat te doen bij de scheiding met de woning en welke stappen gezet moeten worden. Denk aan een makelaar inschakelen bij verkoop of naar de hypotheekverstrekker bij overname van de woning door één van jullie beiden.
 • Al deze afspraken leggen we vast in een scheidingsconvenant.
 • Afspraken over jullie kinderen komen te staan in het ouderschapsplan.
 • Onze vaste advocaat zorgt voor de juridische afhandeling bij de rechtbank en dient de stukken in. Als de beschikking van de scheiding is afgegeven door de rechtbank, is de laatste stap dat de scheiding wordt ingeschreven in het huwelijksregister bij de gemeente. Dit betekent dat de hele scheiding is afgerond. Gedurende dit proces blijf ik jullie contactpersoon.
 • Jullie betalen voor de hele scheiding een all-in tarief. Zo zijn er achteraf geen verrassingen.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

Ellen ondersteunt en ontzorgt je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Amersfoort. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Mediation en jullie kind

Scheiding heeft ook een impact op jullie kinderen. Daarom staan we tijdens het mediation traject hier uitgebreid bij stil. Er is in de gesprekken aandacht voor de impact van de scheiding op de kinderen:

 • Het is mogelijk kinderen in een harmonieuze omgeving groot te brengen, ook al woon je niet bij elkaar. Hiervoor moet je soms je eigenbelang en gelijk opzij kunnen zetten. Stel jezelf de volgende vragen: ‘Wat vindt hij/zij prettig, wat heeft ons kind nodig en hoe kan ik daarin bijdragen?’
 • Samen met jullie bespreek ik wat goede afspraken over jullie kinderen zijn. Denk aan de zorgverdeling en verdeling van de vakanties. Jullie krijgen over hoe je je kind zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Ook is het mogelijk dat ik als mediator een kindgesprek met hen heb.
 • Bij jonge kinderen leggen we de afspraken zo concreet mogelijk vast. Denk aan tijdstippen waarop jullie kind naar de andere ouder gaat en wie er haalt en/of brengt. Hebben jullie oudere kinderen? Houd dan niet te strak vast aan de afspraken, maar ga ook soepel om met het ouderschapsplan. Overleg met jullie kind en de andere ouder als jullie kind bijvoorbeeld aangeeft liever niet een keertje naar de andere ouder te gaan, omdat hij/zij zijn vrienden graag wil zien. De mediator Amersfoort staat voor jullie klaar.

Ondersteuning bij emoties

Als mediator ondersteun ik jullie bij het volledig scheidingsproces. Ook bij jullie emoties. Een scheidingsproces verloopt soepeler als de emotionele lading niet de boventoon voert. Het is goed te erkennen dat emoties er zijn, maar als je het emotionele proces niet lostrekt van de praktische zaken, dan kun je hele onverstandige keuzes maken.

Als de praktische zaken eenmaal evenwichtig geregeld zijn, maakt dit het hoofd en hart vrij om emotionele zaken aan te pakken. Hierbij ondersteunt de mediator ook. De scheiding regelen met mediation geeft zo een goede basis om jullie leven daarna weer op te kunnen bouwen.

Kennismaking met onze mediator

Willen jullie je scheiding regelen met behulp van mijn diensten als mediator Amersfoort? Neem dan contact op voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie persoonlijke situatie, wat er bij een scheiding op jullie afkomt, wat je van mijn dienstverlening kunt verwachten en het tarief.

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken met Ellen heb ik als prettig ervaren. Ellen komt rustig over en dat gaf me een vertrouwd gevoel. Als we iets niet begrepen legde ze het in alle rust nog een keer uit. Omdat er zoveel op je af komt en je op verschillende vlakken beslissingen moet nemen is het fijn als er overzicht is en die gaf Ellen. In de communicatie via de mail was Ellen duidelijk en overzichtelijk. Kortom, ik kan Ellen van harte aanbevelen!” – Ine uit onbekend

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button