mediator Arnhem

Mediator Arnhem 

mediator Arnhem

Mediator Arnhem 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Als mediator Arnhem ontzorg ik jullie zoveel mogelijk tijdens de hectische periode van een scheiding. Stap voor stap neem ik jullie mee in het hele proces. Voor alle praktische zaken zoeken we goede oplossingen en er is ruimte voor het gesprek. Jullie scheiding wordt dan ook van A tot Z geregeld voor een all-in tarief. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid.

Aandacht voor jullie scheidingsproces

Het scheidingsproces verloopt voor iedereen anders. De ene partner is vaak sneller en verder dan de ander. Tijdens de mediation gesprekken zal ik dit ook bespreken en zo nodig toelichten en de ruimte voor beiden bewaken. Jullie kunnen namelijk in een andere fase van rouw over de relatie en scheiding zitten. Door hier inzicht in te krijgen, kan er begrip voor elkaar ontstaan.

Voordelen mediator Arnhem

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkwijze van ResolveVisie

Ik werk als mediator Arnhem volgens een vaste werkwijze: scheiden in 7 stappen. Wat houdt dit onder andere in?

 • We maken samen passende afspraken over jullie financiën, inboedel en pensioen. Op basis van een alimentatieberekening spreken we een reële alimentatie af. Bij een eigen woning bespreken we de opties van de eigen woning bij de scheiding en de insteek is dat er snel duidelijkheid komt over jullie woonsituatie. Ik stel het scheidingsconvenant op en neem deze gezamenlijk met jullie door.
 • Als jullie kinderen hebben, werk ik samen met jullie het ouderschapsplan uit. Waarbij we goede en passende afspraken maken voor hen. Zoals een passende zorgverdeling en de invulling van vakanties. Ook is er een kindgesprek mogelijk met jullie kinderen en geef ik adviezen over hoe je de scheiding zo goed mogelijk regelt voor de kinderen.
 • Als over alle zaken overeenstemming is, vertel ik jullie alles over de juridische stappen. Wat gebeurt er na het ondertekenen en hoe verloopt de (schriftelijke) communicatie met de rechtbank? De afhandeling wordt volledig door mij verzorgd
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze mediator Arnhem. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Samen scheiden middels mediation Arnhem

Graag bespreek ik met jullie de mogelijkheden van samen scheiden. Zo voorkom je dat je tegenover elkaar komt te staan. Zeker als jullie kinderen hebben, biedt scheiden met mediation het beste uitgangspunt voor de toekomst. Omdat zaken goed op papier staan, kun je hier altijd op terugvallen en voorkomt dit zoveel mogelijk stress in de toekomst.

Wat zijn voordelen als je kiest voor mediation Arnhem?

 • In de mediation gesprekken worden samen met jullie goede passende afspraken gemaakt. Zo zijn er geen losse eindjes. Zaken zijn duidelijk vastgelegd, zodat je hier altijd op kunt terugvallen. Dit geeft een zo goed mogelijke basis voor de toekomst.
 • Je gaat samen met mij als mediator om de tafel. Er is in de mediation gesprekken ruimte voor jullie persoonlijke verhaal en emoties. Zo voorkom je dat je tegenover elkaar komt te staan en strijd. Met name kinderen kunnen hier erg onder lijden.
 • Mediation in Arnhem is goedkoper en sneller dan een juridische procedure via advocaten.

Denk aan de kinderen

Als mediator Arnhem heb ik veel ervaring met scheidingen waarbij ook kinderen betrokken zijn. Mijn tip is om je kind(eren) serieus te nemen en naar ze te luisteren. Praat met ze, vraag ook door als ze zeggen dat het goed gaat. Neem de wensen van jullie kinderen mee in de beslissingen. Maak ook duidelijk dat ze met anderen erover mogen praten, zodat er geen schaamte en schuld ontstaat en kinderen rondlopen met een geheim.

Wat klanten over mij zeggen

“Goede begeleiding en betrokkenheid. In het hele, voor ons onbekende proces, goede begeleiding en ondersteuning gekregen van Wim. Betrokkenheid en oog voor alle gezinsleden typeren hem. Ondanks de verdrietige situatie kijken we er met een goed gevoel op terug.” – Silvia uit Aalten

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button