Beilen

Mediator Beilen

Neem direct contact op met Jantien Schaap: 085 1302998

Wat kun je verwachten van mij als mediator in Beilen als jullie gaan scheiden?

Stap voor stap wordt jullie scheiding geregeld in gesprekken bij jullie thuis.

Ik kom bij jullie thuis in Midden-Drenthe, zoals Beilen, Smilde en Westerbork. Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Jullie scheiding van begin tot eind geregeld met mediation in Beilen

Naast emotionele processen wordt ook de zakelijke scheiding zorgvuldig begeleid en is de kracht van Resolve dat er veel zakelijke expertise in huis is die geraadpleegd kan worden. De bemiddeling wordt via mij van a tot z geregeld, tot aan de inschrijving bij de gemeente. Wat houdt dit voor jullie in?

 • Je betaalt voor de hele begeleiding een all-in tarief.
 • In de gesprekken worden alle voor jullie relevante zaken op een rijtje gezet en besproken. Binnen het wettelijke kader bespreken we wat mogelijk is én wat het beste bij jullie situatie past. Denk aan alimentatie, financiën en pensioen. Hebben jullie een huur- of koopwoning dan bespreken we wat hierin mogelijk is. Bij een koophuis bij de scheiding wordt er gezorgd voor duidelijkheid en korte lijnen door onze samenwerking met Hypotheek Visie.
 • Als jullie kinderen hebben, komen afspraken over hen in een ouderschapsplan. Ook is het mogelijk dat ik apart met hen een kindgesprek heb.
 • De afwikkeling bij de rechtbank wordt verzorgd.

Service Mediator Beilen:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Beilen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat is nodig voor mediation?

Een basis voorwaarde in de mediation, is dat jullie vertrouwen hebben in mij als jullie mediator. Dit bekent dat je het vertrouwen voelt dat je goed begeleid wordt en dat het bemiddelingsproces goed verloopt. Jullie kunnen van mij verwachten dat ik transparant en neutraal ben. Ook ben ik empathisch en betrokken bij jullie proces.

Ook tussen jullie zelf moet er een bepaalde mate van vertrouwen zijn. De bemiddeling verloopt soepeler als je elkaar dingen gunt. Als er onvoldoende vertrouwen is, in elkaar of in het bemiddelingsproces, is mediation niet mogelijk. ‘Voldoende vertrouwen’ betekent dat jullie bereid zijn om met elkaar naar oplossingen te zoeken en samen beslissingen te nemen.

Wat klanten over mij zeggen

“In deze moeilijke situatie toch een prettig gevoel over de afhandeling van de scheiding.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Jantien jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button