Mediator Bunschoten-Spakenburg

Mediator Bunschoten-Spakenburg

Mediator Bunschoten-Spakenburg

Mediator Bunschoten-Spakenburg

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Als mediator Bunschoten-Spakenburg regel ik samen met jullie de scheiding. Mediation betekent dat de scheiding samen wordt geregeld. Dit geeft overzicht en rust en duidelijkheid voor straks.

Ik kom bij jullie thuis in Bunschoten-Spakenburg en omgeving. Goede begeleiding van de scheiding: alle praktische zaken worden geregeld én er is aandacht voor de emotionele impact van de scheiding. Zowel op jullie zelf als bij kinderen op hen. Dit geeft jullie het beste uitgangspunt om goed verder te kunnen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mediator Ellen biedt volledig scheidingspakket

Er zijn geen verrassingen qua kosten, omdat we werken met een all-in tarief. Hiervoor ontvangen jullie:

 • Alle praktische zaken worden geregeld, hierbij is er altijd ruimte voor de emoties en zorgen die er zijn. Wat doen jullie met alimentatie, hoe gaat de verdeling van de financiën en pensioenen eruit zien en wat is mogelijk qua wonen?
 • Bij minderjarige kinderen komen alle afspraken over hen in een ouderschapsplan. Uitgangspunt is dat deze uiteraard passen bij jullie als ouders en bij jullie kinderen.
 • De afwikkeling bij de rechtbank is schriftelijk en wordt geheel verzorgd. Je hoeft dus niet zelf naar de rechtbank toe. De mediator Bunschoten-Spakenburg staat voor jullie klaar.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Bunschoten-Spakenburg. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat is er mogelijk met jullie koophuis?

Hebben jullie een een eigen woning? Dan wil je natuurlijk graag snel weten waar je aan toe bent en wat er mogelijk is:

 • De mediator Bunschoten-Spakenburg zet samen met jullie dan ook de opties van jullie koophuis bij de scheiding op een rijtje. Zoals: verkoop, één neemt de woning over of de woning gezamenlijk aanhouden.
 • We bespreken alles wat er bij komt kijken en welke stappen gezet moeten worden. Is het bijvoorbeeld haalbaar dat één van beiden in de woning kan blijven? Heeft de partneralimentatie hier invloed op? Hoe komt er snel duidelijkheid? Of wat komt erbij kijken als jullie de woning gezamenlijk aanhouden en welke termijn spreek je af?
 • Wat moet geregeld worden als de woning in de verkoop gaat? Wie blijft in de woning en hoe verdeel je de kosten? Acties zijn bijvoorbeeld: bespreek samen met de makelaar een verkoop prijs en hoe je de woning in de markt wilt zetten (bijvoorbeeld scherp geprijsd?) en wat spreek je af over bezichtigingen?

Kinderen bij de scheiding?

Hebben jullie kinderen? Er worden tips gegeven hoe je kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Sta met kinderen ook stil wat hetzelfde blijft na de scheiding. Jullie blijven ouders van de kinderen. De school of de sport blijft. Opa en oma en de familie blijven. Onderzoek ook of het mogelijk is om bijvoorbeeld verjaardagen en Sinterklaas samen te (blijven) vieren. Om de wensen en ideeën van kinderen zelf te bespreken, kan er een apart kindgesprek worden gepland. Zo krijgen zij ook een stem en kunnen ze aan een onafhankelijke derde dingen vertellen en wordt voorkomen dat ze in een loyaliteitsconflict terechtkomen.

Wat klanten over mij zeggen

“Fijne samen werking, duidelijke uitleg over zaken.” – Bernadette uit Veenendaal

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button