Mediator Chaam

Mediator Chaam

Mediator Chaam

Mediator Chaam

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Met mij als mediator Chaam wordt jullie scheiding van A tot Z geregeld. Je kunt erop vertrouwen dat alle praktische en juridische zaken goed worden afgehandeld. Er is ook aandacht voor jullie persoonlijke verhaal. Samen alles regelen geeft rust en overzicht. Door mij als mediator in te schakelen, komt er snel overzicht en duidelijkheid. Jullie scheiding wordt stap voor stap zorgvuldig geregeld, en de gesprekken vinden bij jullie thuis plaats.

Een van mijn cliënten zei: “Wij wilden onze scheiding, zeker voor onze kinderen, op een nette manier regelen. We hadden al ideeën over een ouderschapsplan en vonden het fijn dat een professional met ons meekeek. Ook hebben we in goed overleg afspraken kunnen maken over alle andere zaken.”

Voordelen mediator Chaam

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding volledig geregeld

Wat mag je verwachten van mijn dienstverlening?

 • Onder mijn begeleiding als mediator Chaam worden afspraken gemaakt over alle aspecten van jullie scheiding, zoals de woning, financiën, alimentatie en de zorg voor jullie kinderen. In het begin zijn er vaak veel vragen, zoals waar te beginnen en wat er allemaal bij komt kijken. Aan de hand van een duidelijk stappenplan worden alle relevante zaken grondig doorgenomen, zodat niets over het hoofd wordt gezien.
 • Jullie scheiding wordt volledig juridisch afgehandeld door onze vaste advocaat.
 • Je betaalt een all-in tarief voor de gehele dienstverlening. Als je recht hebt op een toevoeging, betaal je slechts een minimale eigen bijdrage. Tijdens het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken we ook het tarief met jullie.

Afspraken moeten ook standhouden na de scheiding

Bij een scheiding spelen allerlei emoties een grote rol. Schuldgevoel kan aanwezig zijn bij de partij die de beslissing heeft genomen. Boosheid kan opkomen bij de partij die zich verlaten en bedrogen voelt. Beide partijen kunnen verdriet en pijn ervaren, evenals angst en zorgen over de toekomst.

Daarom moeten afspraken niet alleen tijdens de scheiding standhouden, maar ook in de toekomst. Anders kunnen ze een blijvende kloof veroorzaken.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Chaam. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Waarom kiezen voor mediation?

Samen scheiden is gericht op de toekomst. Het doel is om een werkzame relatie te behouden als toekomstige ex-partners en, indien er kinderen zijn, als ouders. Zo kunnen jullie beiden zo goed mogelijk verder. Verdere voordelen zijn:

 • Er is ruimte in de mediation voor open gesprekken. Samen met jullie wordt besproken waar de focus op moet liggen. Het vermijden van onderwerpen die wel belangrijk zijn, maar niet besproken worden, kan leiden tot vastlopen van de gesprekken. Bijvoorbeeld emoties zoals boosheid of frustratie bij het bespreken van alimentatie.
 • Onderwerpen waarover jullie je zorgen maken en waarover snel duidelijkheid gewenst is, worden direct aangepakt. Er wordt gekeken welke stappen nodig zijn om tot oplossingen te komen. Bijvoorbeeld de mogelijkheden rondom jullie eigen woning bij de scheiding: is het haalbaar dat één van jullie daar blijft wonen? Ook als jullie je zorgen maken over de impact van de scheiding op jullie kinderen, kan hierin ondersteuning worden geboden.
 • Voor oudere kinderen is er de mogelijkheid voor een kindgesprek. Als zij daar behoefte aan hebben, kunnen zij apart met mij als mediator Chaam spreken. Zo krijgen zij de gelegenheid om hun gedachten te delen over de gemaakte afspraken en wat zij belangrijk vinden.

Wat klanten over mij zeggen

“”Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!”
★★★★

“Wij zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt om onze scheiding te regelen via Resolve visie. De periode van scheiden is bepaald niet prettig maar door Resolve visie wordt er veel uit handen genomen, zodat je tijd aan jezelf kunt besteden ipv allerlei zaken zelf te moeten regelen.”
★★★★★

Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button