mediator abcoude

Mediator De Ronde Venen

mediator abcoude

Mediator De Ronde Venen

 
mediator abcoude
 
mediator abcoude

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Met mij als mediator De Ronde Venen wordt jullie scheiding van A tot Z geregeld. In de gesprekken ontstaat er snel overzicht en duidelijkheid, zodat er rust ontstaat.

Ik kom bij jullie thuis in de De Ronde Venen, zoals Abcoude, Baambrugge, Mijdrecht, Vinkeveen en Wilnis. Willen jullie de eerste stap zetten en goed geïnformeerd worden over wat ik kan betekenen? In een kosteloos kennismakingsgesprek met jullie beiden bespreek ik graag de mogelijkheden.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen scheiden met hulp van de mediator

Met scheiden in 7 stappen weten jullie zeker dat de scheiding van begin tot eind goed geregeld wordt. Gesprekken zijn bij jullie thuis en ook mogelijk in de avonduren. Omdat door de scheiding je leven op zijn kop kan staan, is er naast het regelen van praktische zaken, ruimte voor vragen en zorgen. Wat je kunt verwachten:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over jullie financiën, alimentatie, woning, pensioen en inboedel. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt besproken wat er mogelijk is en komt er snel duidelijkheid.
 • Als jullie kinderen hebben komt er een ouderschapsplan. Ook is het mogelijk dat ik mediator De Ronde Venen apart met jullie kinderen een gesprek heb (kindgesprek). Zo is er extra aandacht en steun voor hen.
  De scheiding wordt juridisch afgehandeld.
 • Jullie betalen een all-in tarief voor de complete dienstverlening.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
mediator abcoude

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator De Ronde Venen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Resolve heeft veel ervaring in het regelen van de scheiding met kinderen

Jullie worden ook bijgestaan hoe je jullie kinderen zo goed mogelijk helpt bij de scheiding. Tips van de mediator De Ronde Venen zijn bijvoorbeeld:

 • Geef kinderen de ruimte voor emoties, zoals boosheid of verdriet. Maak dit bespreekbaar met kinderen; probeer het kort te houden en ook niet te beladen te maken.
 • Voorkom als ouders zoveel mogelijk dat er spanningen ontstaan; kinderen voelen en zien alles en kunnen hier last van hebben. Als er veel spanningen zijn, geef elkaar als dan ruimte. Ga bijvoorbeeld even weg of zorg dat je met iemand hierover kunt praten en je kunt ontladen.

Tijdelijke afspraken bij jullie scheiding nodig?

Zijn er tijdelijke afspraken nodig, omdat er nu zaken spelen en jullie toekomstige woonsituatie bijvoorbeeld nog niet duidelijk is?

 • Samen met jullie wordt dan besproken of er tijdelijke afspraken nodig zijn, omdat jullie bijvoorbeeld nog samen in één huis wonen. De definitieve afspraken gaan dan in als jullie een andere woning hebben (of als één van jullie vertrekt). Denk aan tijdelijke afspraken over hoe jullie de financiën regelen of de zorgverdeling van kinderen.
 • Met jullie wordt besproken wanneer de definitieve afspraken in kunnen gaan. Denk bijvoorbeeld aan een ingangsdatum voor alimentatie of een omgangsregeling als jullie beide apart wonen.

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken waren rustig en begripvol. Ellen heeft ons goed geholpen. We wisten niet wat er op ons af zou komen. En hoe we dingen moesten aan pakken. Ook werd er goed met onze 2 jarige zoon rekening gehouden. Uiteindelijk is alles goed geregeld. En kunnen we beginnen aan een nieuwe start in ons leven.” – Bas uit Montfoort

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
mediator abcoude
mediator abcoude
Call Now Button