Mediator Dedemsvaart

Mediator Dedemsvaart

Mediator Dedemsvaart

Mediator Dedemsvaart

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Op zoek naar een vreedzame oplossing voor jullie scheiding met de hulp van de mediator Dedemsvaart. Wat staat jullie te wachten? Een toegewijde en deskundige begeleiding, waarbij jullie scheiding met zorg wordt afgehandeld. Door te opteren voor gezamenlijke afstemming, creëren jullie een sfeer van kalmte en helderheid.

Als lid van team Mediation Noord-Nederland, sta ik samen met mijn team klaar om jullie te begeleiden tijdens het gehele scheidingsproces. Ons eerste gesprek is een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Gewoonlijk zijn er daarna nog 3 tot 5 sessies nodig om alle zaken volledig te regelen. Deze gesprekken vinden plaats bij jullie thuis en omvatten altijd beide partijen.

Service mediator Dedemsvaart :

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat mag je verwachten van Theo?

Bij Theo staat transparantie voorop. Zijn aanpak omvat een volledig scheidingspakket dat zorgvuldig wordt afgestemd op jullie behoeften en situatie. Hier is een overzicht van wat dit pakket van de mediator Dedemsvaart omvat:

 • Stapsgewijze bespreking van alle aspecten die in het scheidingsconvenant moeten worden opgenomen. Dit omvat onder andere afspraken over alimentatie, financiën, huisvesting, inboedel en pensioen.
 • Voor ouders wordt een ouderschapsplan opgesteld waarin afspraken rondom de kinderen worden vastgelegd, met oog voor hun welzijn en behoeften.
 • De juridische afhandeling van de scheiding wordt verzorgd door Resolve Visie, inclusief het indienen van de benodigde documenten bij de rechtbank, zodat jullie je daar geen zorgen over hoeven te maken.

Resolve Visie in Dedemsvaart werkt nauw samen met BMP Finance, waardoor jullie snel toegang krijgen tot hypotheekadviseurs die kunnen helpen bij het verkrijgen van inzicht in de financiële mogelijkheden, met name of een van jullie in de woning kan blijven wonen.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Dedemsvaart. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Regelingen voor de kinderen

Wanneer er kinderen betrokken zijn bij een scheiding, is het belangrijk om de regelingen voor hun omgang te bespreken. Het komt vaak voor dat er discussies ontstaan over hoe vaak de kinderen bij elke ouder zullen zijn. Wat voor de een te veel lijkt, kan voor de ander juist prima zijn. Als bemiddelaar help ik jullie hierbij stil te staan: wat is het beste voor jullie kinderen? Wat past het beste bij hun behoeften? En zijn er misschien alternatieven te overwegen?

Ik denk graag met jullie mee om goede afspraken te maken over de kinderen en om hen zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens de scheiding. Ook bied de mediator Dedemsvaart de mogelijkheid tot gesprekken met oudere kinderen, zodat zij ook hun stem kunnen laten horen bij de gemaakte afspraken.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vereisten voor mediation in Dedemsvaart?
Voor mediation is het voornaamste dat jullie beiden de intentie hebben om er samen uit te komen. Daarnaast is het van belang dat er sprake is van gelijkwaardigheid. Er mag geen onevenwichtige machtsverhouding zijn, waarbij de ene partij zijn wil oplegt aan de ander. Ook moeten jullie in staat zijn om zelfstandig beslissingen te nemen. Het is geen probleem als er nog onenigheid is over praktische zaken, dit bespreken we tijdens de gesprekken samen.

Wat zijn de voordelen van mediation?
Je behoudt de autonomie om zelf beslissingen te nemen, in plaats van bijvoorbeeld een rechter te laten beslissen. Hierdoor krijgen de gemaakte keuzes meer draagvlak. Ook zorgt dit voor rust in de toekomst, omdat jullie zelf invloed hebben gehad op de gemaakte afspraken en hoe zaken geregeld worden. Het belang van beide partijen staat voorop, niet alleen individuele belangen.

Wat zijn de kosten van mediation?
Bij Resolve Visie hanteren we een all-in tarief voor mediation, inclusief advocaatkosten. Zo hebben jullie een duidelijk beeld van de kosten en hoeven jullie je geen zorgen te maken over onverwachte kosten achteraf.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button