Mediator Diemen

Mediator Diemen

Mediator Diemen

Mediator Diemen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Als mediator Diemen ben ik gespecialiseerd in samen scheiden. De procedure via een gezamenlijke mediator is sneller en goedkoper dan dat je beiden een eigen advocaat inschakelt. Jullie kunnen van mij een persoonlijke werkwijze verwachten.

Ik kom bij jullie thuis in Diemen en omgeving. Gesprekken zijn ook mogelijk in de avonduren. Regel jullie scheiding samen onder begeleiding van mij als mediator. Dit houdt in dat jullie de scheiding op jullie eigen manier regelen, zelf invloed hebben op de afspraken en zo de regie houden.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie echtscheiding volledig geregeld door de mediator

Het volledige scheidingspakket bestaat uit het volgende:

 • In de mediation gesprekken worden over alle praktische zaken afspraken gemaakt. Zoals jullie woning, jullie pensioen, de inboedel, jullie financiën en alimentatie. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. De afspraken over de zorg van de kinderen komen in het ouderschapsplan.
 • In de gesprekken is er ook aandacht voor de communicatie met elkaar. Vaak leidt de manier van communiceren tussen (ex)partners, ouders en kinderen tot onnodige misverstanden en kwetsing. Bij mediation is het doel meer begrip voor de ander te krijgen. Ook kunnen er vaak betere afspraken worden gemaakt, als de communicatie soepeler verloopt.
 • De stukken worden door onze eigen advocaat ingediend bij de rechtbank. Hiermee is jullie scheiding volledig afgerond.
 • Jullie betalen een all-in tarief, dit betreft dan de totale kosten van de scheiding. Dit is inclusief de afwikkeling bij de rechtbank. De hoogte van het tarief wordt met jullie besproken in het kennismakingsgesprek.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Diemen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Een goed ouderschapsplan bij kinderen

Een goede communicatie is zeker belangrijk als er kinderen zijn. Jullie blijven samen ouders. In de toekomst zullen zaken rondom jullie kinderen overlegd en afgestemd moeten blijven. Samen met jullie wordt het ouderschapsplan opgesteld met afspraken over:

 • Wat zijn de mogelijkheden voor een goede omgangsregeling?
 • Wat is de hoogte en duur van de kinderalimentatie?
 • Hoe blijven jullie elkaar informeren over de kinderen?

Ook is het mogelijk dat ik als mediator Diemen apart met jullie kinderen een gesprek heb, het kindgesprek. Zo is er extra aandacht voor jullie kinderen. Kinderen worden uitgenodigd te vertellen of ze ergens mee zitten en ook wordt naar hun mening en ideeën gevraagd.

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken waren rustig en begripvol. Ellen heeft ons goed geholpen. We wisten niet wat er op ons af zou komen. En hoe we dingen moesten aan pakken. Ook werd er goed met onze 2 jarige zoon rekening gehouden. Uiteindelijk is alles goed geregeld. En kunnen we beginnen aan een nieuwe start in ons leven.” – Bas uit Montfoort

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button