Mediator Duiven

Mediator Duiven 

Mediator Duiven

Mediator Duiven 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Als mediator Duiven regel ik stap voor stap met jullie de hele scheiding. Samen met jullie worden goede afspraken gemaakt, die straks werken in de praktijk en waar je allebei achter kunt gaan staan.

Ik kom bij jullie thuis in Duiven en omgeving, zoals Arnhem, HuissenWestervoort en Zevenaar. Wat is nodig voor mediation en wat levert het jullie op? Voor mediation is nodig dat je samen met mij als mediator om de tafel wilt gaan zitten om te komen tot oplossingen. Het levert jullie gezamenlijk gedragen afspraken op.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met mediation wordt jullie scheiding volledig geregeld

Een zorgvuldige afwikkeling van de scheiding, hoe ziet dat eruit?

 • Met behulp van een stappenplan komt alles aan bod. Zoals: wat is een goede verdeling van de financiën, hoe zit het met de pensioenen en wat is er mogelijk met alimentatie? Ook jullie huidige en toekomstige woonsituatie wordt besproken, dit geldt voor zowel een huur- als een koophuis. Bij een eigen woning bij de scheiding wil je natuurlijk snel weten waar je aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn. Wij zorgen voor snel duidelijkheid over deze vragen.
 • Bij kinderen onder de 18 wordt er samen met jullie een goed ouderschapsplan gemaakt. Hierin komen afspraken over een goede zorgverdeling, hoe je elkaar blijft informeren over de kinderen en afspraken over de kinderalimentatie. Om kinderen te betrekken bij de afspraken over hen, is er een apart kindgesprek mogelijk.
 • Als er over alle zaken goede afspraken zijn gemaakt en door mij vastgelegd, volgt de afwikkeling bij de rechtbank door onze vaste samenwerkende advocaat. De mediator Duiven regelt het voor jullie.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Duiven. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe steun je kinderen bij de scheiding?

Wat zijn tips om je kinderen goed te kunnen bijstaan bij de scheiding?

 • Check regelmatig hoe het met de kinderen gaat. Let erop dat ze zich niet teveel terugtrekken of heel ander gedrag gaan vertonen. Begin zelf ook over de scheiding, maar zorg er wel voor dat je ze hierbij niet teveel pusht. Kinderen beginnen vaak op een onverwacht moment over de scheiding. Probeer dan tijd vrij te maken, ook als het op dat moment misschien niet zo goed schikt.
 • Betrek kinderen zoveel mogelijk bij alle veranderingen. Neem hen mee om naar de nieuwe woning te kijken en ga samen met hen spullen voor hun nieuwe kamer uitzoeken.

Wat wordt de termijn van de partneralimentatie?

Als het wenselijk en mogelijk is dat er partneralimentatie komt, is de wettelijke termijn 5 jaar. Welke duur jullie willen afspraken doe je in onderling overleg. Leidend hierbij is: hoe kan de ontvanger zelf in eigen levensonderhoud voorzien en financieel onafhankelijk worden.

Iemand kan bijvoorbeeld als de kinderen ouder zijn, fulltime gaan werken en daardoor financieel zelfstandig worden. Als de ontvangende partner bijvoorbeeld door leeftijd bijna geen mogelijkheid heeft om (meer) te werken, dan kun je de maximale duur afspreken, of tot het moment dat de ontvanger pensioen ontvangt. De mediator Duiven staat voor jullie klaar!

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button