Eelde-Paterswolde

Mediator Eelde-Paterswolde

Neem direct contact op met Jantien Schaap: 085 1302998

Als je mij inschakelt als mediator Eelde-Paterswolde, hoef je geen aparte advocaat meer in te schakelen

Door samen alles te regelen kunnen jullie allebei zo goed mogelijk verder. Als ex-partners en als er kinderen zijn, als ouders.

Ik kom bij jullie thuis in Eelde-Paterswolde en ondersteun jullie graag om de scheiding in goede banen te leiden. Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Wat kun je verwachten? Ik help jullie in het maken van goede afspraken en zorg ook dat op juridisch gebied de scheiding wordt geregeld. In de gesprekken is er tijd en ruimte om al jullie vragen en zorgen te bespreken.

Mediator Eelde-Paterswolde biedt een volledig scheidingspakket

Met scheiden in 7 stappen wordt de scheiding van begin tot eind geregeld. Dit ziet er als volgt uit:

 • Het begint altijd met het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek, dit is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bespreken we wat er allemaal op jullie af komt bij een scheiding, jullie persoonlijke situatie, onze dienstverlening en het tarief. We werken met een all-in tarief, zo weet je waar je aan toe bent qua kosten.
 • In de daaropvolgende gesprekken maken we samen afspraken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning. Bij een koophuis bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over wat haalbaar is.
 • Alles wat over jullie kinderen besproken is komt in het ouderschapsplan, zorgverdeling, de invulling van verjaardagen en feestdagen, kinderalimentatie en hoe jullie elkaar op de hoogte houden over jullie kinderen leggen we allemaal vast. Om kinderen bij de afspraken over hen te betrekken, is er apart een kindgesprek met hen mogelijk.
 • We gaan nu de juridische procedure in werking zetten. Onze eigen advocaat regelt dit en dient de stukken in bij de rechtbank, je hoeft hier zelf niet heen. Het inschrijven van de scheiding regelen we ook voor je.

Service Mediation Eelde-Paterswolde:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Eelde-Paterswolde. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Aangesloten bij Resolve Visie

Ik ben als mediator aangesloten bij Resolve Visie. Wij hebben allemaal een eigen werkgebied en werken allemaal zelfstandig, maar vormen een hecht team. We overleggen en helpen elkaar. Door de diverse achtergronden van de verschillende mediators, heeft ons team veel deskundigheid in huis. Zoals op het gebied van hypotheken, pensioenen, coaching en juridische zaken. Hiermee kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Dit is absoluut onze meerwaarde.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Jantien jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button