Mediator Emmeloord

Mediator Emmeloord

Mediator Emmeloord

Mediator Emmeloord

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Met de mediator Emmeloord weten jullie precies wat er allemaal moet gebeuren. Tijdens een scheiding komt er veel op je af, vooral als er kinderen bij betrokken zijn. Met de hulp van Theo kunnen jullie de zaken eerlijk en respectvol afhandelen. Het is essentieel om heldere afspraken te maken, zodat frustraties worden voorkomen en jullie alle praktische en juridische aspecten kunnen regelen.

Als MfN-erkend mediator ben ik beschikbaar om jullie te begeleiden tijdens de complexe echtscheiding. Ik kom graag bij jullie thuis voor de gesprekken, omdat ik geloof dat een vertrouwde omgeving helpt bij het bespreken van gevoelige kwesties. Flexibiliteit is key, dus ook buiten reguliere kantoortijden sta ik voor jullie klaar. Als onderdeel van het team bij Mediation Noord-Nederland staan mijn collega’s en ik klaar om jullie gedurende het hele scheidingsproces te ondersteunen. Onze focus ligt op jullie welzijn en het vinden van duurzame oplossingen die voor beide partijen werken.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een compleet pakket voor jullie scheiding in 7 eenvoudige stappen

Laat je scheiding volledig regelen met ons handige stappenplan. Wat staat jullie te wachten met de begeleiding van de mediator Emmeloord?

 • Samen met jullie zullen we afspraken maken over allerlei zaken, zoals alimentatie, financiën, de verdeling van bezittingen, pensioenregelingen, koopwoning en jullie toekomstige woonomgeving. Al deze afspraken worden zorgvuldig vastgelegd.
 • Hebben jullie kinderen? Dan zullen we ook alle afspraken rondom hen opnemen in een ouderschapsplan. Denk hierbij aan een evenwichtige zorgverdeling en overeenkomsten betreffende de opvoeding.
 • Het afhandelen van zaken bij de rechtbank nemen wij volledig op ons. Jullie hoeven zelf niet naar de rechtbank te gaan.
 • Voor het gehele proces hanteren wij een all-in tarief, dat afhankelijk is van jullie specifieke situatie. Dit tarief wordt besproken tijdens ons kennismakingsgesprek.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Emmeloord. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe verloopt mediation in de praktijk?

In onze mediationgesprekken gaan we samen met jullie dieper in op alle belangrijke kwesties:

 • Hoe willen jullie de zorg voor jullie kind(eren) verdelen? En hoe staat de ander hier tegenover? We onderzoeken samen waar er ruimte is om elkaar tegemoet te komen, met als doel dat jullie beiden positief verder kunnen. Vooral als het om kinderen gaat, staat hun welzijn altijd voorop.
 • Als mediator Emmeloord is het mijn taak om jullie te begeleiden naar werkbare oplossingen en afspraken. Ik geef inzicht in de wettelijke kaders, zoals bijvoorbeeld de regels rondom pensioenverdeling, en waar er mogelijkheden zijn om hiervan af te wijken. Vervolgens kijken we samen wat het beste past bij jullie specifieke situatie.
 • Tijdens onze gesprekken streven we naar helderheid over alle belangrijke kwesties. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de mogelijkheden met betrekking tot jullie eigen woning na de scheiding.

Hoe ondersteun je jouw kinderen tijdens een scheiding?

Als mediator Emmeloord deel ik graag enkele tips voor ouders:

 • Kinderen dragen vaak zorgen en vragen met zich mee, maar soms vinden ze het lastig om hierover te praten. Het is belangrijk om je kinderen uit te nodigen om te praten of vragen te stellen. Moedig hen aan om ook bij anderen steun te zoeken, zoals bij opa en oma of een leerkracht.
 • Voor jongere kinderen is het prettiger om gebracht te worden in plaats van gehaald. Dit heeft te maken met het juiste moment van onderbreking van hun activiteiten. Door actief je kind over te dragen aan de andere ouder, geef je de boodschap mee: “Ik vind het goed dat jij ook tijd met de andere ouder doorbrengt en ik ben blij dat jij het daar fijn hebt!” Gun je kind de tijd en ruimte om beide ouders te ervaren.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button