Mediator Ermelo

Mediator Ermelo

Mediator Ermelo

Mediator Ermelo

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Als mediator Ermelo zorg ik voor een persoonlijke aanpak bij jullie scheiding. Er worden samen met jullie afspraken gemaakt over alles dat geregeld moet worden. Jullie scheiding wordt op deze manier goed en zorgvuldig afgerond.

Gaan jullie scheiden in Ermelo of omgeving en zoeken jullie goede hulp? Verloopt de communicatie moeizaam of vind je het lastig te bepalen waar te beginnen? Wat kan ik als onpartijdige mediator hierin betekenen? Ik bied jullie onafhankelijke hulp en stap voor stap worden alle zaken geregeld. Ik kom bij jullie thuis in Ermelo en omgeving.

Voordelen mediator Ermelo:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen goed scheiden is mogelijk

Gesprekken zijn bij jullie thuis en altijd met jullie samen. Voor alle praktische zaken komen goede oplossingen. Juridisch wordt alles kloppend en er is altijd oog voor hoe jullie in je vel zitten. In het vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreek ik als mediator Ermelo met jullie beiden wat ik kan betekenen. Ook wordt scheiden in 7 stappen uitgelegd en de kosten voor de scheiding (het all-in tarief) worden besproken. Wat jullie hiervoor kunnen verwachten:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over o.a. alimentatie, woning en financiën.
 • Bij een eigen woning bij de scheiding worden de praktische mogelijkheden en jullie wensen besproken. Is het bijvoorbeeld mogelijk dat één van jullie beiden in de woning kan blijven. Omdat we weten dat duidelijkheid hierover veel rust brengt, zorgen wij dat dit snel helder wordt.
 • Bij kinderen komt er een ouderschapsplan met passende afspraken over hen. Denk aan hoe jullie de zorgverdeling eruit laten zien en de hoogte van de kinderalimentatie.
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd.

Ouders blijven ouders

Een scheiding heeft uiteraard ook veel impact op jullie kinderen. Naast goede afspraken over hen wordt er met jullie meegedacht en tips gegeven hoe je de kinderen goed kunt steunen bij de scheiding:

 • Kinderen hebben veel last van ruziënde ouders en kunnen de schuld van de scheiding en ruzies bij zichzelf neerleggen. Maak in het bijzijn van kinderen geen ruzie en praat niet negatief over elkaar.
 • Vertel jullie kinderen en geef hun het signaal, dat jullie als ouders respect naar elkaar blijven houden en dat jullie samen ouders blijven.
 • Het is mogelijk dat ik als mediator Ermelo een gesprek met jullie kinderen heb. Zo worden zij ook betrokken bij de afspraken en worden ze serieus genomen
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Ermelo. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Met mediation een vechtscheiding voorkomen

Door in gesprek te blijven met elkaar voorkom je dat zaken escaleren. Jullie worden ondersteund als de communicatie moeizaam verloopt. Als emoties in de weg staan om te komen tot goede afspraken, wordt dit ook met jullie besproken. Kortom met mediation investeer je in jullie onderlinge verstandhouding, hoe moeilijk dit soms ook is. Als jullie samen ouders zijn is het cruciaal om minimaal een goede werkbare relatie met elkaar te houden.

Advies is in gesprek te blijven met elkaar, ook zonder mij als mediator. Probeer achter de verwijten de behoeftes van jezelf en de ander herkennen. Neem afstand en rust. Blijf goed voelen wat voor jou geldt en laat je niet misleiden door meningen van anderen.

Eerste stap zetten bij de scheiding?

Door een kennismakingsgesprek te plannen met jullie beiden, zet je een eerste stap daadwerkelijk zaken te gaan regelen. Door een deskundige in te schakelen, worden discussies en onzekerheid die kunnen spelen, zoveel mogelijk doorbroken. Alle zaken worden samen met jullie op een rijtje gezet. Ook worden jullie ondersteund naar elkaar te luisteren, waardoor er vaak meer begrip komt.

Hierdoor verloopt jullie scheiding vaak soepeler. Ook investeer je in de onderlinge relatie, wat verwijten in de toekomst zoveel mogelijk voorkomt.

Kennismaking met onze mediator Ellen

Willen jullie je scheiding regelen met dé mediator Ermelo? Neem dan contact met mij op voor een kosteloos kennismakingsgesprek bij jullie thuis. Tijdens dit eerste gesprek bespreken we jullie situatie, wat er bij een scheiding op jullie afkomt, wat je van mijn dienstverlening kunt verwachten en de kosten.

Wat klanten over mij zeggen

“Super gedaan Ellen ik voelde me heel prettig en fijn geholpen geen getouw trek.duidelijke uitleg over alles.”
★★★★

“Een scheiding is een ingrijpend en emotioneel proces.Als daarnaast de situatie ook nog eens complex is en vele variabelen kent, is de rol van een onafhankelijke mediator essentieel gebleken. De persoonlijke en begripvolle houding van Ellen naar alle partijen heeft daar zeker toe bijgedragen.”
★★★★

Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button