Mediator Gilze en Rijen

Mediator Gilze en Rijen

Mediator Gilze en Rijen

Mediator Gilze en Rijen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Samen scheiden, dat kan. Je wordt goed voorgelicht over alle mogelijkheden en er worden samen met jullie goede passende afspraken gemaakt. Juridisch is alles ook bij mij in goede handen. Er komt overzicht en rust, zodat jullie verder kunnen. De mediator Gilze en Rijen staat voor jullie klaar.

Wat kan ik als mediator Gilze en Rijen betekenen? Jullie scheiding wordt stap voor stap zorgvuldig geregeld. Bij een koophuis wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid en voor kinderen is er extra aandacht.

Als scheidingsmediator ben ik er voor jullie beiden en worden de belangen van jullie allebei behartigd. Dit geeft jullie een zo goed mogelijk basis om verder te gaan. Gesprekken zijn vrijblijvend en bij voorkeur bij jullie thuis.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een volledig scheidingspakket

In het vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt besproken wat de mediator Gilze en Rijen voor jullie kan betekenen. Ook de kosten van de scheiding (het all-in tarief) wordt met jullie besproken. Mijn dienstverlening bestaat uit:

 • Jullie worden begeleid in het het maken van afspraken over alimentatie, financiën, de woning, inboedel en pensioenen. Is er een eigen bedrijf, dan wordt dit ook meegenomen in de gesprekken, zodat ook hierover passende afspraken worden gemaakt. Bij een koophuis worden de mogelijkheden van jullie koophuis bij de scheiding besproken. Is het bijvoorbeeld mogelijk dat één van jullie de woning overneemt?
 • Samen met jullie wordt een ouderschapsplan opgesteld als jullie kinderen onder de 18 jaar hebben. Hierin komen passende afspraken over de zorgverdeling en kinderalimentatie. Ook is het mogelijk dat ik apart met kinderen een kindgesprek heb, zo is er ook aandacht voor hen.
 • Als over alle praktische zaken goede keuzes zijn gemaakt volgt de juridische afhandeling. Deze wordt verzorgd door onze vaste advocaat. Hiermee is alles geregeld. De mediator Gilze en Rijen staat voor jullie klaar.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe ga je om emoties bij de scheiding?

Een scheiding roept veel emoties op en door emoties vertroebelen zaken. Het kan daardoor lastig zijn helder te kunnen kijken naar zaken en besluiten te nemen. Mijn rol als mediator is jullie hierin te ondersteunen. Ik laat jullie zo nodig uitrazen en erken de emoties die er zijn door ze te benoemen. Als er ruimte is dan ga ik erop in, herhaal wat ik zie en waarom er zo wordt gereageerd. Ook zal ik jullie een spiegel voorhouden en en zo nodig uitleggen dat het niet gek is om in een proces als bij een scheiding emotioneel te reageren.

Ook vraag ik waarom die reactie is zoals die is. Vaak zit er angst onder, eigenlijk bijna altijd. De angst om iets, een beetje of alles te verliezen. Dat verlies rouw met zich meebrengt en dat rouwen normaal is. Dat dat tijd kost en dat je die moet nemen. Soms is het niet mogelijk om te feed back te geven. Dan parkeer ik het voor een volgende afspraak en komt de mediator Gilze en Rijen er op terug. Vaak brengt dit opluchting en kan iemand zakken in zijn emoties.

Maak bij kinderen de scheiding bespreekbaar

Bij kinderen wordt er met jullie meegedacht hoe je jullie kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Als jullie kinderen hebben en je woont nog samen in één huis, dan is dit een verwarrende periode voor een kind. Geef al zoveel mogelijk duidelijkheid als die er is, of vertel jullie intenties; als het huis verkocht is, gaan wij elk naar een ander huis, waar jullie ook weer jullie eigen kamer krijgen.

Een kind kan sneller boos worden of zich juist terugtrekken, omdat het vaak geen woorden kan geven aan zijn of haar emoties. Geef ruimte aan de gedachten en gevoelens van jullie kind. Geef aan dat hij/zij alles mag voelen en vertellen en dat zijn of haar reactie normaal is.

Er zijn laagdrempelige cursussen voor kinderen, zoals KIES (kinderen in echtscheidingssituaties), waar de mediator Gilze en Rijen jullie over zal informeren. Hierin leren kinderen hun emoties te erkennen en te uiten, iets waar zij hun verdere leven plezier van hebben. Door andere kinderen te ontmoeten in dezelfde situatie, komt bovendien het besef niet de enige te zijn.

Wat klanten over mij zeggen

“”Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!”
★★★★

“Wij zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt om onze scheiding te regelen via Resolve visie. De periode van scheiden is bepaald niet prettig maar door Resolve visie wordt er veel uit handen genomen, zodat je tijd aan jezelf kunt besteden ipv allerlei zaken zelf te moeten regelen.”
★★★★★

Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button