Mediator Gorredijk

Mediator Gorredijk

Mediator Gorredijk

Mediator Gorredijk

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Door te kiezen voor mijn diensten als mediator Gorredijk, bied ik een gestructureerde aanpak om scheidingen te regelen, wat zorgt voor een gevoel van kalmte en helderheid. Het kernprincipe van scheidingsbemiddeling is de wil om er samen uit te komen, zelfs als er meningsverschillen zijn over bepaalde kwesties.

Als mediator Gorredijk, deel ik graag informatie met jullie, zodat jullie weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Mijn hoofddoel is ervoor te zorgen dat jullie allebei op de best mogelijke manier verder kunnen na de scheiding. Als erkend bemiddelaar bij het MfN sta ik garant voor een volledige afhandeling van jullie scheiding tegen een vast tarief.

Samen met mijn team ben ik verbonden aan Mediation Noord-Nederland en bieden wij ondersteuning bij scheidingen. Onze gesprekken vinden plaats in jullie vertrouwde omgeving en jullie kunnen rekenen op een persoonlijke aanpak van mijn kant.

Service mediator Gorredijk:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Begeleiding bij scheidingen

Als mediator Gorredijk bied ik een uitgebreid scheidingspakket aan, gericht op het afronden van jullie scheiding met zorg en nauwkeurigheid. In een gestructureerd proces van ‘scheiden in 7 stappen‘ doorlopen we alle aspecten die voor jullie van belang zijn, waaronder:

 • Hoe ziet jullie huidige financiële situatie eruit en wat zijn de verwachtingen na de scheiding? Zijn er bezittingen? Zijn er schulden? Is er behoefte aan financiële ondersteuning en zo ja, hoeveel? En hoe zit het met pensioenrechten?
 • Na een grondige inventarisatie stellen we gezamenlijk een stappenplan op en bespreken we alle onderwerpen die geregeld moeten worden.
 • Hebben jullie een eigen woning? Dan behandelen we jullie situatie, wensen en de praktische opties. Denk hierbij aan de te nemen stappen bij verkoop, een van jullie die de woning overneemt of het aanhouden van gezamenlijk eigendom. In samenwerking met Hypotheek Visie kunnen we snel inzichtelijk maken wat er mogelijk is met jullie koophuis.
 • In het geval van kinderen: hebben jullie al gedachten over een omgangsregeling? Samen met jullie maken we goede afspraken over de kinderen, die worden vastgelegd in een ouderschapsplan. Indien gewenst en passend bij de behoeften van jullie kinderen, kunnen we ook een gesprek met hen faciliteren. We denken met jullie mee over manieren om jullie kinderen te ondersteunen gedurende deze periode.
 • Zodra overeenstemming is bereikt over alle kwesties, stel ik het scheidingsconvenant op. Voor ouders met kinderen omvat dit ook een ouderschapsplan. Onze vaste advocaat dient de benodigde documenten vervolgens in bij de rechtbank, zodat jullie zelf niet naar de rechtbank hoeven en geen advocaat nodig hebben. Op deze manier wordt jullie scheiding volledig afgerond.

Hulp bij echtscheidingen

Wat ik terugkrijg van stellen die ik als mediator begeleid heb: Wij willen graag een betrouwbaar persoon die niet te statisch is en waar we ons veilig bij voelen. Vaak hoor ik dat men blij is dat mijn aanpak niet afstandelijk is en “het wel even voor jullie zal gaan regelen”. Mijn ervaring is dat partners het waarderen als je je persoonlijkheid laat zien en laat zien dat je een menselijke kant hebt. Er is behoefte aan een rustig en luisterend iemand, die de rust weet te bewaren op momenten dat de emoties hoog oplopen – en waarbij een neutrale houding belangrijk is.

Het kan een uitdaging zijn om samen aan tafel te zitten, vooral wanneer emoties hoog oplopen. Echter, de beslissing om dit toch te doen, brengt verschillende voordelen met zich mee voor jullie. Mediatie investeert in jullie onderlinge relatie en legt vaak een stevige basis voor de toekomst. Bovendien is het aanzienlijk kosteneffectiever dan een juridische procedure met advocaten. De mediator Gorredijk staan klaar om jullie te ondersteunen.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Gorredijk. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Tips bij de scheiding

In tijden van scheiding kunnen emoties hoog oplopen en kunnen alle betrokkenen spanning ervaren. Als bemiddelaar is het mijn taak om deze emoties bespreekbaar te maken. Het is normaal om in een achtbaan van gevoelens terecht te komen. Wanneer zorgen worden gedeeld, ontstaat er begrip tussen beide partijen en kunnen bepaalde zorgen worden verlicht. Als bemiddelaar kan ik ook advies geven om de stress te verminderen, zoals:

 • Omarm het feit dat jullie uit elkaar gaan en richt je op de toekomst.
 • Zorg ervoor dat je iemand hebt met wie je kunt praten. Het delen van je verhaal met een vertrouwenspersoon is essentieel.
 • Besteed aandacht aan zelfzorg. Het is prima om soms even geen zin te hebben, maar blijf niet bij de pakken neerzitten. Maak een wandeling, voer een goed gesprek met een vriend(in), zoek ontspanning en zorg voor voldoende slaap en voeding.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button