Mediator Groesbeek

Mediator Groesbeek 

Mediator Groesbeek

Mediator Groesbeek 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Zoeken jullie naar een mediator Groesbeek die jullie kan ondersteunen bij de scheiding? Ik vertel je graag hoe ik als mediator van dienst kan zijn.

Jullie krijgen heldere informatie en we zorgen snel voor duidelijkheid over belangrijke zaken, zoals de woning en andere aspecten. Het gezamenlijk maken van afspraken zorgt voor overzicht en helderheid. Ik begeleid jullie stap voor stap door het scheidingstraject tegen een all-in tarief. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis in Groesbeek behoort tot de mogelijkheden.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het stappenplan van het mediationtraject

Als mediator Groesbeek volg ik het stappenplan ‘scheiden in 7 stappen‘. Door dit traject te doorlopen, kunnen jullie erop vertrouwen dat jullie scheiding zorgvuldig en op een passende manier wordt geregeld. Dit omvat onder andere:

 • Samen maken we afspraken over jullie financiën, alimentatie en de woning. Zodra er overeenstemming is, leg ik deze afspraken vast in een scheidingsconvenant. We bespreken ook de implicaties van de scheiding voor jullie woonsituatie, zoals de mogelijkheid voor een van jullie om in de woning te blijven.
 • We bekijken welke afspraken het beste passen bij jullie kinderen en jullie specifieke situatie. Hierbij bespreken we de zorgverdeling en kinderalimentatie, die worden vastgelegd in het ouderschapsplan. Ik geef ook advies over hoe jullie je kinderen kunnen ondersteunen tijdens de scheiding. Indien gewenst, kan ik apart met de kinderen een gesprek voeren om hen te betrekken bij de beslissingen die over hen worden genomen.
 • De juridische afhandeling van de scheiding wordt door mij verzorgd.
 • Voor mijn dienstverlening hanteer ik een all-in tarief. De totale kosten worden besproken tijdens ons kennismakingsgesprek.

Ervaren in scheidingstrajecten

Als MfN-registermediator voldoe ik aan strenge kwaliteitseisen en blijf ik mijn kennis en vaardigheden bijwerken door regelmatige trainingen. Ik voer de gesprekken bij jullie thuis of op een neutrale locatie, altijd met beide partijen aanwezig om de neutraliteit te waarborgen. Kies daarom voor de lokale mediator Groesbeek die jullie belangen centraal stelt.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

Wim ondersteunt en ontzorgt jullie volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met Wim, onze deskundige mediator Groesbeek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Samen eruit komen met mediation

Wat houdt het scheidingstraject eigenlijk in?

Met mediation Groesbeek worden alle zaken in goed overleg geregeld. Dit betekent dat jullie ervoor kiezen om niet in een gevecht te belanden en bereid zijn elkaar iets te gunnen. Als mediator begeleid ik jullie in dit traject om tot goede afspraken te komen. Ik denk mee over mogelijke oplossingen, zoals het overnemen van de eigen woning door een van jullie, wat mogelijk wordt door de hoogte van de partneralimentatie.

We staan stil bij jullie rollen als ex-partner en ouder. Als jullie kinderen hebben, laten jullie met mediation zien dat jullie samen tot overeenstemming willen komen. Jullie laten zien dat jullie in staat zijn om als ouders samen te blijven werken, zij het op een ander niveau. We bespreken ook de emoties die komen kijken bij deze verandering van partner naar ouder. Als deze emoties het maken van passende afspraken in de weg staan, is het belangrijk om hierbij stil te staan en inzicht te krijgen in jullie rollen en begrip voor elkaar te tonen. Dit legt vaak een betere basis voor de toekomst.

Als mediator ben ik neutraal en onpartijdig, en ik behartig de belangen van jullie beiden. Ik zorg ervoor dat afspraken niet gebaseerd zijn op emoties en dat ze gelijkwaardig zijn. Het is essentieel dat iedereen achter de gemaakte afspraken staat, ook op de lange termijn.

Wat klanten over mij zeggen

“Wat ik fijn vond is dat er erg veel aandacht uitging naar de nieuwe situatie met kinderen. Al mijn vragen werden beantwoord ik kan Resolve zeker aanraden.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op.
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button