Haren

Mediator Haren

Neem direct contact op met Jantien Schaap: 085 1302998 of mail mij

Als mediator in Haren van Resolve Visie bied ik jullie een volledig scheidingspakket.

Dit houdt in dat alle praktische zaken worden geregeld en dat er aandacht is voor jullie verhaal. Ook kun je van mij verwachten dat de juridische afwikkeling wordt verzorgd.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

De belangen van jullie allebei worden behartigd en insteek is dat er goede afspraken gemaakt worden, zodat er rust en duidelijkheid ontstaat. Mijn werkwijze is persoonlijk en afspraken zijn bij jullie thuis en ook mogelijk in de avonduren.

Wat te verwachten van mediation Haren bij jullie scheiding?

Gesprekken zijn bij jullie thuis en altijd met jullie beiden. Je betaalt een all-in tarief voor het hele scheidingsproces. Ik blijf jullie vaste contactpersoon gedurende het hele scheidingsproces en stap voor stap worden alle zaken geregeld. Er is tijd en ruimte voor jullie beide en het tempo wordt op jullie afgestemd. Als eerste is er een kosteloos informatiegesprek, waarin de dienstverlening wordt uitgelegd. De vervolgstappen zijn:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over het verdelen van de financiën (zowel in de plus als in de min) en pensioenen. Ook worden met jullie opties over de woning besproken (koop of huur), zodat je goede afspraken kunt maken. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over wat mogelijk is.
 • Er wordt een alimentatieberekening gemaakt. Met jullie wordt op een rijtje gezet wat de huidige en toekomstige kosten zijn en wat de inkomsten zijn. De uitkomst van de berekening is een goede richtlijn voor een reëel alimentatiebedrag.
 • Hebben jullie kinderen onder de 18 jaar? Dan komt er een ouderschapsplan. Hierin komen afspraken over de zorgverdeling (co-ouderschap of een andere omgangsregeling), financiën en opvoeding. Ook is het mogelijk dat ik kinderen apart spreek in een kindgesprek.
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe steun je de kinderen steunen bij de scheiding?

Samen met jullie worden alle zaken rondom de kinderen besproken. Denk aan het maken van goede afspraken over de zorgverdeling en het contact tussen jullie als ouders. Maar ook aan zaken erom heen, zoals hoe het met hen is en het vertellen van de scheiding. Jullie krijgen advies hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Tips zijn onder andere:

 • Wees duidelijk naar de kinderen dat het niet meer goed komt. Maak ook duidelijk dat jullie kind niets aan de situatie kan veranderen.
 • Benadruk dat zij niet schuldig zijn. Een jonger kind kan denken dat de scheiding aan hem of haar ligt, omdat hij of zij bijvoorbeeld zijn bord niet leegat en er ruzie ontstond.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Jantien jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button