mediator Hattem

Mediator Hattem

Hattem

Mediator Hattem

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
Keurmerk MFN mediators logo

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Samen met mij als mediator Hattem wordt jullie scheiding goed geregeld.

Hierdoor ontstaat er rust en overzicht in de moeilijke periode van een scheiding. Naast gesprekken thuis is ook videobellen mogelijk.

Ik kom als mediator Hattem bij jullie thuis om de scheiding zorgvuldig af te wikkelenZaken die snel duidelijk moeten worden (zoals de eigen woning), worden als eerste besproken. Daarna volgt stap voor stap de verdere afhandeling.

Met scheiden in 7 stappen wordt alles geregeld

Met scheiden in 7 stappen weten jullie zeker dat alles aan bod komt. Jullie kunnen van mij een persoonlijke aanpak verwachten met ruimte voor jullie beiden. In het kennismakingsgesprek bespreek ik met jullie wat ik kan betekenen en de kosten voor de scheiding (all-in prijs). Mijn dienstverlening in het kort:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over jullie financiën, alimentatie, inboedel. woning en pensioen. Uitgangspunt zijn de wettelijke kaders, daarnaast worden jullie wensen en de mogelijkheden besproken. Is er een koophuis bij de scheiding, dan wordt er gezorgd voor snel duidelijkheid over wat haalbaar is. Ook wordt besproken welke stappen er moeten worden gezet (zoals een gesprek met een hypotheekadviseur of het inschakelen van een makelaar bij verkoop).
 • Bij kinderen jonger dan 18 jaar komt er een ouderschapsplan. Hierin komen passende afspraken over hen, zoals de zorgverdeling en kinderalimentatie.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt verzorgd. Hiermee is jullie scheiding volledig afgewikke

Voordelen mediator Hattem:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Hattem en omgeving. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Aandacht voor kinderen bij de scheiding

Zijn er kinderen? Samen met jullie worden goede passende afspraken gemaakt. Denk aan de zorgverdeling, verdeling financiën (kinderalimentatie) en hoe je elkaar op de hoogte houdt. Jullie worden goed geïnformeerd over de mogelijkheden en wat wettelijk vastgelegd moeten worden. Het is ook mogelijk dat ik als mediator apart een kindgesprek met hen heb, bijvoorbeeld over de afspraken in het ouderschapsplan.

Ook wordt met jullie meegedacht hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Tips zijn:

 • Hebben jullie jonge kinderen? Dan kan spelen dat een moeder eraan moet wennen dat een kind bij vader wordt achtergelaten. Hoe hiermee om te gaan? Hoe om te gaan met zorgen, zoals: wordt er wel goed opgelet of gaat hij of zij wel op tijd naar bed?
 • Zijn er oudere kinderen (vanaf 12 jaar)? Zorg er dan voor dat ze ook tijd thuis kunnen zijn en zo bijvoorbeeld vrienden kunnen zien.

Waarom kiezen voor mediation Hattem?

Kiezen voor een mediation houdt in dat je samen de scheiding regelt. Onder mijn begeleiding wordt het proces bewaakt en worden jullie stap voor stap meegenomen. Door jullie scheiding samen te regelen en afspraken op elkaar af te stemmen, blijft er respect naar elkaar. Hebben jullie kinderen dan biedt dit goede kansen om samen als ouders te blijven zorgen voor jullie kinderen.

Voorwaarde voor mediation is dat je samen om de tafel wilt en de intentie hebt om te komen tot oplossingen. Je hoeft het niet met elkaar over zaken nog eens te zijn, als deze intentie er is, is mediation geschikt voor jullie.

Wat klanten over mij zeggen

“De mediator van Resolve Visie heeft ons snel en vakkundig geholpen om de scheiding rond te maken. De advocaat werd op de achtergrond ook meteen betrokken, zodat het convenant in een moeite door kon naar de Rechtbank. Twee maanden na het kennismakingsgesprek was de scheiding officieel al ingeschreven bij de Gemeente. Aan te bevelen!”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button