Mediator Hellendoorn en Nijverdal

Mediator Hellendoorn en Nijverdal 

Mediator Hellendoorn en Nijverdal

Mediator Hellendoorn en Nijverdal 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Jullie scheiding volledig geregeld door mij als mediator in Hellendoorn en Nijverdal.

Alle zaken worden stap voor stap geregeld. Ook de afwikkeling bij de rechtbank wordt verzorgd. Samen afspraken maken geeft rust en duidelijkheid voor nu en de toekomst. Naast gesprekken thuis is ook videobellen mogelijk.

Gesprekken zijn bij jullie thuis in Hellendoorn/Nijverdal en omgeving, zoals Almelo, Rijssen-Holten, TubbergenTwenterand, Vriezenveen en Wierden.

Alle zaken worden stap voor stap geregeld en er worden passende afspraken gemaakt. Er is aandacht voor de emoties en voor de onderlinge communicatie. Dit laatste is met name van belang als jullie samen ouders blijven.

De echtscheiding van A tot Z geregeld met mediation Hellendoorn

Alles komt aan bod met scheiden in 7 stappen en over alle regelzaken worden samen afspraken gemaakt. In een kosteloos kennismakingsgesprek met jullie beiden wordt besproken wat ik voor jullie kan betekenen en de kosten van de scheiding (all-in tarief). Hierna volgen onder andere de volgende stappen:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over de financiën, de woning, inboedel, pensioen en alimentatie. Hebben jullie kinderen? Afspraken over hen komen in het ouderschapsplan.
 • Onze vaste advocaat regelt de afwikkeling bij de rechtbank. Dit zit bij het mediation traject inbegrepen en gedurende deze periode blijf ik jullie contactpersoon.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Mediation in Hellendoorn geeft weer grip

Ik kom bij jullie thuis in Hellendoorn en Nijverdal. Doordat de gesprekken thuis zijn, is er meer aandacht voor jullie persoonlijke verhaal. Alle zaken komen één voor één aan bod. Zo kun je je focussen op één ding tegelijk.

We bespreken bijvoorbeeld wat te doen met jullie koophuis bij de scheiding. Door mijn samenwerking met Hypotheek Visie komt er snel duidelijkheid of één van jullie in de woning kan blijven. Zo ontstaat er overzicht over alle regelzaken. Omdat ik zaken voor jullie vastleg in rapportages, komt er steeds meer grip.

Hoe regel je alles goed voor de kinderen bij de scheiding?

Samen met jullie worden er goede afspraken gemaakt over de kinderen. Ook worden er zaken met jullie besproken en worden er tips gegeven hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding, zoals:

 • Wees je ervan bewust dat je kind niet de ouderrol op zich neemt. Een kind kan zorg overnemen, of klusjes in huis gaan doen omdat moeder moe of verdrietig is. Ook al lijkt hij/zij het op het eerste gezicht goed te doen, blijf alert of hier wat onder zit. Is een kind bijvoorbeeld overal tevreden mee of gaat het veel knuffelen om de ouder te troosten?
 • Er is apart met kinderen een kindgesprek mogelijk. Dit is gewoon bij jullie thuis en kan met broers of zussen erbij. Zo kunnen ze laagdrempelig aangeven wat hun ideeën zijn en waar ze zorgen over hebben.

Wat klanten over mij zeggen

“Wat ik fijn vond is dat er erg veel aandacht uitging naar de nieuwe situatie met kinderen. Al mijn vragen werden beantwoord ik kan Resolve zeker aanraden.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button