Mediator Kampen

Mediator Kampen

Mediator Kampen

Mediator Kampen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Samen goed scheiden is mogelijk met mij als mediator Kampen. Wat kun je hiervan verwachten? De scheiding wordt van begin tot eind geregeld. Zo ontstaat er rust en duidelijkheid voor de toekomst. Naast gesprekken thuis is ook videobellen mogelijk.

Samen scheiden met mijn hulp als mediator Kampen. Ik kom graag bij jullie thuis om kennis te maken.

Voordelen mediator Kampen:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding compleet geregeld met mediation Kampen

Alle praktische en juridische zaken worden zorgvuldig voor jullie geregeld. Mijn dienstverlening in het kort:

 • Een kennismakingsgesprek bij jullie thuis, dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. We bespreken jullie persoonlijke situatie, wat komt er allemaal op jullie af bij een scheiding, onze dienstverlening en het all-tarief.
 • We gaan in meerdere gesprekken samen afspraken over jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning maken. Bij een koophuis bij de scheiding zit je natuurlijk met veel vragen. Zoals of het mogelijk is dat één van beiden hier kan blijven. Er wordt dan ook gezorgd voor snel antwoorden hierop.
 • Bij minderjarige kinderen wordt er samen met jullie een ouderschapsplan opgesteld. Hierin leggen we zorgvuldig vast hoe jullie je ouderschap na de scheiding willen invullen. Om kinderen te betrekken bij het ouderschapsplan zou ik een kindgesprek kunnen hebben met jullie kinderen.
 • Zodra alle documenten zijn ondertekend dient onze advocaat de stukken in bij de rechtbank. Jullie hoeven zelf dus niet naar de rechtbank. Als dit is afgewikkeld is de hele scheiding geregeld.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Kampen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

De financiën

Samen worden alle financiën bij de scheiding besproken en afspraken over de verdeling worden vastgelegd. Denk hierbij aan:

 • Als jullie nog samen in één huis wonen en/of het huis is nog een tijd gezamenlijk , hoe verdeel je de woonlasten?
 • Polissen, spaargeld en eventuele schulden.
 • Eventuele schenkingen. Hierbij wordt rekening gehouden met eventuele gevolgen voor de belasting, de vraag of er afgerekend moet worden en of sprake is van een uitsluitingsclausule.

Aandacht voor emoties bij de scheiding

Er is aandacht voor zowel de praktische zaken als de emoties van de scheiding. Aandacht voor de emoties is vaak een voorwaarde om te komen tot goede afspraken. Er is bijvoorbeeld boosheid of angst die het maken van goede afspraken in de weg kan staan. Als de communicatie tussen jullie moeizaam is, worden jullie hierbij ondersteund.

Grote voordeel van mediation is dat samen gedragen oplossingen vaak beter werken de praktijk. Ook leg je een goede basis voor de toekomst, omdat je hebt geïnvesteerd in jullie onderlinge contact. Helemaal belangrijk als jullie samen ouders blijven.

Wat klanten over mij zeggen

“De mediator van Resolve Visie heeft ons snel en vakkundig geholpen om de scheiding rond te maken. De advocaat werd op de achtergrond ook meteen betrokken, zodat het convenant in een moeite door kon naar de Rechtbank. Twee maanden na het kennismakingsgesprek was de scheiding officieel al ingeschreven bij de Gemeente. Aan te bevelen!”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button