Mediator Krimpen aan de Lek

Mediator Krimpen aan de Lek

Mediator Krimpen aan de Lek

Mediator Krimpen aan de Lek

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Als mediator Krimpen aan de Lek sta ik naast jullie om het hele proces van scheiden in goede banen te leiden. Van de eerste gesprekken tot aan de afhandeling bij de rechtbank, ik ben er om jullie te begeleiden. Door samen te werken kunnen we snel helderheid scheppen en rust brengen voor wat komen gaat.

Je krijgt alle nodige informatie om weloverwogen beslissingen te nemen. Denk aan zaken zoals huisvesting, financiën, en de zorg voor de kinderen. We streven ernaar om je te ondersteunen bij het vinden van oplossingen die passen bij jouw situatie.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen scheiden met scheidingsexpert Rogier

Met het ‘uit elkaar gaan in 7 stappen‘-programma krijgen jullie een compleet pakket voor de scheiding en kunnen jullie positief vooruitkijken. Dit omvat onder andere:

 • Gezamenlijk worden afspraken vastgelegd over onderhoudsbijdragen, de woonsituatie, financiën, pensioenregelingen en huishoudelijke bezittingen. In het geval van kinderen wordt er samen met jullie een ouderschapsplan opgesteld, waarin afspraken worden gemaakt die passen bij hun leeftijd, behoeften en jullie visie op het ouderschap na de scheiding.
 • Tijdens de gesprekken is er ruimte en aandacht voor de emotionele kant van de scheiding. Door hierbij stil te staan, investeren jullie in de onderlinge relatie, wat vooral van belang is als jullie samen ouders blijven.
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd door onze ervaren advocaat, terwijl ik als jullie mediator Krimpen aan de Lek jullie vaste aanspreekpunt blijf.
 • Voor de volledige service geldt een all-in tarief; zo zijn er geen onverwachte kosten achteraf. De hoogte hiervan wordt besproken tijdens het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek. Ik kan precies aangeven wat jullie nodig hebben om de scheiding goed te regelen. Indien jullie in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand (afhankelijk van jullie inkomen en eventueel vermogen), geldt een minimale eigen bijdrage.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Krimpen aan de Lek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat doen jullie met de woning?

Wanneer jullie een eigen woning delen en de wegen scheiden, is het tijd om knopen door te hakken en afspraken te maken over de woonplek:

 • Is er één van jullie die de woning en de hypotheek wil overnemen?
 • Hoe bepaal je eigenlijk de waarde van het huis?
 • Hoe verdelen we de kosten van het huis zolang jullie nog samen eigenaar zijn?
 • Als de woning verkocht moet worden, wat betekent dat dan? Hebben jullie een potentiële winst of verlies?

De belangen van de kinderen staan centraal

Bij het opstellen van het ouderschapsplan staat voorop dat de stem van de kinderen gehoord wordt. Het is belangrijk om samen met hen de afspraken te bespreken en ruimte te geven voor hun input. Als mediator Krimpen aan de Lek, bied ik ook de mogelijkheid voor een kindgesprek. Dit is een informele setting waarin kinderen kunnen vertellen wat voor hen belangrijk is.

Samen bespreken we verschillende opties voor de omgangsregeling. Co-ouderschap, waarbij de zorg gelijk verdeeld wordt, is een van de mogelijkheden. Dit vereist wel een goede verstandhouding tussen de ouders en een nabije woonlocatie. Een vlotte communicatie tijdens de wisselmomenten draagt bij aan een soepel verloop van de regeling.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button