Mediator Leek

Mediator Leek

Mediator Leek

Mediator Leek

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Samen de scheiding regelen onder begeleiding van mij als mediator Leek. Er wordt gezocht naar goede oplossingen en er is aandacht voor jullie zelf en jullie kinderen. Ook juridisch wordt alles afgehandeld.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en komen we bij jullie thuis om jullie bij te staan als je gaat scheiden.

Als jullie gaan scheiden komt er veel op je af. Veel praktische zaken moeten worden geregeld, terwijl er ook veel emoties zijn. Door onafhankelijke hulp in te schakelen, word je stap voor stap begeleid gedurende het hele scheidingsproces.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat jullie kunnen verwachten van mediation?

Eén volledig scheidingspakket voor een all-in tarief, houdt in:

 • Samen met jullie worden in de mediation gesprekken afspraken gemaakt over de financiën, woning, inboedel en pensioen. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over wat mogelijk is. Ook wordt er een alimentatieberekening gemaakt, voor goede afspraken over alimentatie.
 • Bij kinderen komt er een ouderschapsplan. Hierin komen afspraken over de zorgverdeling, financiën en eventueel regels over de opvoeding.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt verzorgd. Je hoeft niet zelf hiernaar toe.
 • Gesprekken zijn bij jullie thuis en ook mogelijk in de avonduren. Je betaalt een all-in tarief voor het hele scheidingsproces. Tijdens het gehele traject ben ik jullie vaste contactpersoon.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Leek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Samen goede afspraken maken over jullie kinderen

Hebben jullie kinderen? Over hen worden goede en passende afspraken gemaakt, zodat je hier altijd op kan terugvallen. Deze komen te staan in het ouderschapsplan. Ook wordt met jullie besproken hoe je kunt blijven overleggen over de kinderen bij en na de scheiding, aangezien afspraken over kinderen ook zullen veranderen in de loop van de jaren. Tips zijn:

 • Zet je als ouders in om een goede samenwerkingsrelatie te houden. Ga respectvol met elkaar om en maak geen ruzie en voer geen discussies in het bijzijn van je kind. Wijs als ouders elkaar ook niet terecht.
 • Maak over bepaalde zaken in de opvoeding samen afspraken (bijvoorbeeld over het maken van huiswerk) en respecteer daarnaast zoveel mogelijk hoe het er aan toe gaat in het andere huishouden. Denk bijvoorbeeld aan wat er gegeten wordt.

Is er de intentie om er samen uit te komen?

Je wordt goed voorgelicht over alle praktische zaken, zodat je zorgvuldige keuzes kunt maken. Ook is er ruimte voor jullie verhaal en emoties. Met name als deze het maken van goede afspraken in de weg staan, is het van belang dat deze besproken worden. Stap voor stap wordt jullie scheiding zorgvuldig geregeld en het tempo wordt op jullie beiden afgestemd.

Ook voor de kinderen is er extra aandacht mogelijk in een zogenaamd kindgesprek. In dit gesprek met mij als mediator Leek kunnen ze vragen stellen en dingen bespreken.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button