Leersum

Mediation Leersum

Neem direct contact op met Ellen Nijenhof: 085 1302983 of mail Ellen

De scheiding van A tot Z geregeld door de mediator in Leersum.

Een snelle en zorgvuldige afwikkeling van jullie scheiding, door één vast contactpersoon en voor een all-in prijs; zo ziet mijn dienstverlening eruit als jullie gaan scheiden.

Wat kun je verwachten van het kennismakingsgesprek? Dit gesprek is met jullie beiden en is bij jullie thuis. Vragen zijn bijvoorbeeld: Hoe gaat het met jullie? Hoe gaat het met de kinderen? Wat is de aanleiding voor de scheiding geweest?  Wat vinden jullie belangrijk? Is er een koophuis of huurhuis? Wat verwachten jullie van de mediator? Ook worden de kosten van de dienstverlening (een all-in tarief) besproken en hoe lang het ongeveer gaat duren voordat de scheiding geregeld is.

Een volledig scheidingspakket van de mediator Leersum

Wat kun je verwachten van mijn dienstverlening?

  • Door middel van een stappenplan worden alle zaken besproken, die voor jullie relevant zijn. Zoals de verdeling van de financiën, er wordt een alimentatieberekening gemaakt, en hoe verdeel je de pensioenen. Hebben jullie een koophuis bij de scheiding dan worden de opties besproken. Is het bijvoorbeeld mogelijk dat één hier kan blijven? Er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid over de vragen die er zijn. Hebben jullie een huurwoning dan worden de opties hiervan besproken en worden goede afspraken gemaakt.
  • Bij kinderen onder de 18 jaar komt er een ouderschapsplan. Hierin komen passende afspraken over de kinderen, zoals de zorgverdeling, kinderalimentatie en hoe je elkaar op de hoogte houdt.
  • Als we alle zaken hebben besproken en er zijn afspraken gemaakt, waar jullie beiden achterstaan, dan volgt de laatste stap: de afwikkeling bij de rechtbank. Dit wordt verzorgd door onze vaste advocaat.

Voordelen mediation Leersum:

  • Gratis kennis­makingsgesprek
  • Gesprekken bij jullie thuis
  • Binnen 1 week een afspraak
  • Snel duidelijkheid over de woning
  • Gesprek met kinderen
  • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Leersum. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Aandacht voor de emoties bij de scheiding

Er kunnen verschillende redenen zijn om te scheiden, zoals dat de liefde over is, één is verliefd geworden op een ander of er heeft een zware gebeurtenis in bijvoorbeeld de familie gespeeld. Vaak is ook de ene partner al verder in het proces dan de ander.

Dat betekent dat we altijd rekening houden met het tempo en de behoefte van jullie beiden. Ook wordt bewaakt dat jullie geen afspraken maken op grond van emoties die er dan spelen. Insteek is dat jullie komen tot goede afspraken, die werken in de praktijk. Zo nodig besteden we aandacht aan de emoties die er spelen.

Wat klanten over mij zeggen

“Super gedaan Ellen ik voelde me heel prettig en fijn geholpen geen getouw trek.duidelijke uitleg over alles.”
★★★★

“Een scheiding is een ingrijpend en emotioneel proces.Als daarnaast de situatie ook nog eens complex is en vele variabelen kent, is de rol van een onafhankelijke mediator essentieel gebleken. De persoonlijke en begripvolle houding van Ellen naar alle partijen heeft daar zeker toe bijgedragen.”
★★★★

Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button