Mediator Leeuwarden

Mediator Leeuwarden

Mediator Leeuwarden

Mediator Leeuwarden

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Samen goed scheiden? Regel jullie scheiding samen met mij als jullie mediator Leeuwarden. Wat kunnen jullie verwachten? Een persoonlijke en deskundige begeleiding en zorgvuldige afhandeling van jullie scheiding. Door te kiezen voor samen regelen, komt er rust en duidelijkheid.

Ik kom bij jullie thuis in Leeuwarden. Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Het eerste gesprek is een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Meestal zijn er daarna 3 tot 5 gesprekken nodig om alles volledig af te handelen. Gesprekken zijn bij jullie thuis en altijd met jullie beiden.

Service mediator Leeuwarden:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kun je verwachten van Theo?

Wanneer je kiest voor mediator Leeuwarden, wat kun je dan precies verwachten? Mijn volledig scheidingspakket bestaat uit:

 • Samen met jullie worden alle zaken stap voor stap besproken die in het scheidingsconvenant komen te staan. Denk aan alimentatie, de financiën, woning, inboedel en pensioen.
 • Over de kind(eren) komen afspraken in het ouderschapsplan.
 • Resolve Visie regelt ook de juridische afhandeling. Een advocaat dient de scheiding in bij de rechtbank.

Resolve Visie Leeuwarden werkt samen met BMP Finance. Wij kunnen de hypotheekadviseurs van BMP Finance snel aanhaken in het proces waardoor jullie snel inzicht krijgen over de mogelijkheden of één van jullie in de woning kan blijven.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Leeuwarden. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Afspraken omgangsregeling kinderen

Zijn er kinderen betrokken bij de scheiding, dan bespreken we de omgangsregeling. Er kan discussie zijn hoe vaak de kinderen bij de één zijn en bij de ander. Je kunt dit teveel of te weinig vinden en de ander ervaart geen probleem. Als mediator sta ik hier met jullie bij stil: wat is het belang van jullie kind? Wat past bij hem of haar? Wat vind je dan teveel of te weinig? Zijn er eventueel alternatieven?

Ik denk met jullie mee over goede afspraken over de kinderen en hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Ook is er een gesprek met oudere kinderen mogelijk. Zo betrekken we ze bij de afspraken over hen en kunnen zij hun verhaal kwijt.

Veelgestelde vragen

Wat is nodig voor mediation in Leeuwarden?
Voor mediation in Leeuwarden is het belangrijkste dat jullie allebei de intentie hebben er samen uit te komen. Daarnaast moet er ook een bepaalde mate van gelijkwaardigheid zijn. Er moet geen scheve machtsverhouding zijn, dat de één de ander zijn/haar wil opdringt. Ook moeten jullie zelf in staat zijn om autonoom beslissingen te kunnen nemen. Over praktische zaken is het geen probleem als er nog onenigheid is over zaken, dit bespreek ik als scheidingsbemiddelaar in de gesprekken met jullie samen.

Wat levert mediation op?
Je neemt zelf autonoom beslissingen. Dit geef je niet uit handen, door bijvoorbeeld een rechtbank te laten beslissen. Dit geeft tegelijkertijd het draagvlak voor de keuzes. Er ontstaat rust in de toekomst, omdat je zelf invloed hebt gehad op de afspraken en invloed hebt gehad hoe zaken geregeld worden. Beide belangen staan voorop en niet de individuele belangen.

Wat kost mediation?
Jullie betalen voor mediation via Resolve Visie Leeuwarden een all- in tarief, dat is inclusief advocaatkosten. Zo weten jullie exact waar je aan toe bent en hoef je je geen zorgen te maken over kosten achteraf.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button