Mediator Lelystad

Mediator Lelystad

Mediator Lelystad

Mediator Lelystad

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Ben je op zoek naar een mediator in Lelystad en omgeving?

Ik ben Sjoerd Uitenbroek en als scheidingsbemiddelaar regel ik samen met jullie de hele scheiding.

Samen scheiden houdt in dat afspraken op elkaar afgestemd worden en dat je zelf bepaalt hoe je zaken wilt regelen. Hierdoor ontstaat er rust en duidelijkheid.

Voorkom strijd en kies voor mediation onder begeleiding van mij als mediator Lelystad. Ik ondersteun jullie in de communicatie, zodat jullie goede afspraken kunnen maken. Alle praktische én juridische zaken regel ik en Resolve Visie voor jullie. Je hoeft niet meer apart een advocaat in te schakelen. Ik kom bij jullie thuis in Lelystad en omgeving.

Mediator Lelystad biedt volledig scheidingspakket

Wat kun je verwachten van mijn dienstverlening? Als mediator Lelystad bied ik een volledig scheidingspakket. Dit houdt in:

 • Samen met jullie maak ik afspraken over onder meer de financiën, alimentatie, jullie woning en pensioen. Deze afspraken leg ik vast in een scheidingsconvenant.
 • Hebben jullie minderjarige kinderen? Dan is een ouderschapsplan verplicht. We maken gezamenlijk afspraken over de zorgverdeling, de wisselmomenten en hoe jullie elkaar goed op de hoogte houden. Ik leg dit allemaal vast in het ouderschapsplan. Ook is er een apart kindgesprek mogelijk, dit is gewoon bij jullie thuis en laagdrempelig.
 • Ook de juridische afhandeling verzorgt Resolve Visie voor jullie. Onze vaste advocaat dient het schriftelijk verzoek van jullie scheiding in.

Je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief. Indien je recht hebt op een toevoeging (afhankelijk van je inkomen en of er vermogen is), dan wordt deze voor je aangevraagd. Je betaalt dan een lage eigen bijdrage.

Voordelen mediator Resolve Visie Lelystad:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Lelystad. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Waarom kiezen voor een mediator regio Lelystad?

Als je gaat scheiden waarom zou je dan kiezen voor een mediator Lelystad om jullie scheiding te begeleiden?

 • De mediator is neutraal en onpartijdig en is er voor jullie beiden. De wensen en uitgangspunten van jullie allebei komen aan bod.
 • De mediator houdt rekening met het tempo van jullie beiden. Soms kan de ene partner al verder in het proces zijn dan de ander.
 • Jullie komen met mediation vaak sneller tot oplossingen, hierdoor verloopt de scheidingsprocedure meestal voorspoedig.
 • De afspraken die we maken zijn duurzaam omdat ze gezamenlijk tot stand komen.
 • Mediation is goedkoper dan wanneer je ieder apart een advocaat inschakelt.
 • Je blijft met mediation uit de strijd, zo voorkomen jullie dat je in een vechtscheiding terechtkomt.

Tips kinderen en scheiding

Ik heb veel ervaring met kinderen en een scheiding. Twee belangrijke tips om jullie kinderen zo goed mogelijk te steunen tijdens de scheiding zijn:

 • Vertel samen dat jullie gaan scheiden en vertel niet te veel details, maar wees wel duidelijk. Laat weten dat je er beiden bent voor jullie kind(eren) en benadruk dat zij niet de schuld van de scheiding zijn. Kinderen kunnen namelijk denken dat zij de oorzaak van de scheiding zijn.
 • Breng de omgeving ook op de hoogte, zoals school of de sportschool, zodat ze jullie kinderen goed kunnen opvangen en in de gaten kunnen houden.

Wat klanten over mij zeggen

“Scheiden is niet leuk en best ingewikkeld. Komt erg veel bij kijken. Dan is het toch wel heel erg fijn als je daar professionele hulp bij krijgt. Er werd goed meegedacht over onze specifieke situatie. Kortom, totaal geen spijt van dat we met Resolve Visie in zee gegaan zijn.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button