Lemmer

Mediator Lemmer

Neem direct contact op met Theo van Heerde, MfN mediator in Lemmer: 085 1302996

Als mediator in Lemmer en omgeving regel ik samen met jullie de hele scheiding.

Dit houdt in dat alle praktische zaken worden geregeld én de juridische afwikkeling wordt verzorgd. Hierbij is er ook ruimte voor de emoties die er spelen. Gesprekken zijn bij jullie thuis en ook mogelijk in de avonduren.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Resolve Visie zorgt voor zekerheden in de onzekere periode van een scheiding: de zekerheid dat jullie scheiding zorgvuldig geregeld wordt door een deskundige mediator voor een goede prijs.

Samen scheiden voor een all-in tarief

Jullie betalen voor de hele afronding van jullie scheiding een all-in tarief. Dit houdt in dat ook de juridische afwikkeling geregeld wordt. Het hele scheidingsproces bestaat uit:

  • Door middel van een checklist weten jullie welke zaken aangeleverd moeten worden, denk aan een hypotheekakte of pensioen overzichten. Alle zaken worden besproken, zodat jullie goede beslissingen kunnen maken. Denk aan alimentatie, woning, pensioen en financiën. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid.
  • Voor kinderen is er extra aandacht mogelijk in een apart kindgesprek. Ook worden er samen met jullie goede passende afspraken gemaakt en vastgelegd in het ouderschapsplan.
  • De juridische afwikkeling volgt als er over alle zaken goede keuzes zijn gemaakt en zaken door mij goed zijn vastgelegd. Hiermee is jullie scheiding goed en zorgvuldig geregeld.

Service mediation in Lemmer:

  • Gratis kennis­makingsgesprek
  • Gesprekken bij jullie thuis
  • Binnen 1 week een afspraak
  • Snel duidelijkheid over de woning
  • Gesprek met kinderen
  • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Lemmer. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Mediator Lemmer specialist in scheidingen

Ik ben aangesloten bij Resolve en wij doen alleen echtscheidingen. Wij doen dus geen hypotheken of verzekeringen, maar alleen scheidingen. Daar zijn we dus heel erg goed in en is ook onze filosofie; dat je moet doen waar je goed in bent.

Tegelijkertijd zijn wij wel de spin in het web voor jullie tijdens de scheiding en hebben we contact met pedagogen, fiscalisten, hypotheekadviseurs, financieel adviseurs, verzekeraars en pensioenfondsen, al naar gelang wat nodig is om het allemaal goed geregeld te krijgen.

Met mediation voorkom je een vechtscheiding

Met mediation ga je samen om de tafel met mij als onafhankelijke mediator om over alle zaken samen afspraken te maken. Dit betekent dat je een gerechtelijke procedure tussen jullie voorkomt. Procederen betekent vaak vechten, zowel bovengronds als ondergronds. Partners gaan voor hun eigen belang in plaats van het gezamenlijke belang.

Als jullie kinderen hebben, is dit nadelig voor hen. Zij worden er ongewild in meegesleurd met alle gevolgen van dien. Loyaliteitsconflicten liggen op de loer, als kinderen het gevoel hebben te moeten kiezen. Ook op latere leeftijd kunnen zij hier problemen mee krijgen.

Wat klanten over mij zeggen

“In deze toch wel stressvolle periode, een vakkundige begeleiding gehad. Zo zijn we goed geholpen naar een “volwassen scheiding”.

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button