Mediator Leusden

Mediator Leusden

Mediator Leusden

Mediator Leusden

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Als mediator Leusden sta ik jullie bij gedurende de hele scheiding. Jullie worden ondersteund en goed geïnformeerd, zodat er snel overzicht komt. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid.

Ik kom bij jullie thuis in Leusden en omgeving. Als mediator ben ik onpartijdig en er wordt voor gezorgd dat je allebei over dezelfde informatie beschikt. Alle gesprekken zijn ook met jullie samen.

Hoe wij jullie helpen?

  • Gratis kennis­makingsgesprek
  • Gesprekken bij jullie thuis
  • Binnen 1 week een afspraak
  • Snel duidelijkheid over de woning
  • Gesprek met kinderen
  • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een complex proces

Jullie worden door mij als mediator Leusden begeleid tijdens het hele scheidingsproces. Wat kunnen jullie hiervan verwachten?

  • Een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin jullie persoonlijke situatie, de dienstverlening en het tarief wordt besproken. We werken met een all-in tarief, dus zijn er geen verrassingen achteraf.
  • Vervolgens worden samen met jullie afspraken gemaakt over de alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen of huurwoning. Is er een koophuis bij de scheiding dan komt er snel duidelijkheid over de mogelijkheden. Tijdens de gesprekken nemen we ook de tijd voor de onderlinge communicatie en de emotionele kant van de scheiding.
  • Nadat over alles overeenstemming is stel ik het scheidingsconvenant op met hierin duidelijke en duurzame afspraken.
  • Als er kinderen onder de 18 jaar zijn, wordt er samen met jullie een ouderschapsplan opgesteld. Hierin leggen we vast hoe jullie het ouderschap na de scheiding willen invullen.
  • Als jullie allebei de documenten ondertekend hebben wordt de juridische procedure in werking gezet. Onze eigen advocaat dient de stukken in bij de rechtbank en schrijft de scheiding in. Hiermee is de hele scheiding geregeld.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

  • Hoe werkt mediation?

  • Wat zijn de voordelen van mediation?

  • Hoe werkt het scheidingstraject?

  • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze mediator Leusden. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Scheiden met kinderen

Als jullie kinderen hebben, maken we samen goede afspraken over bijvoorbeeld de zorgverdeling. We bespreken samen jullie ideeën, maar ook de wensen van de kinderen. Bijvoorbeeld: hoe vierden jullie de verjaardagen van de kinderen tot nu toe? Hoe willen jullie dit gaan invullen na de scheiding? Je kunt bijvoorbeeld afspreken dat het samen vieren het komende jaar niet gaat gebeuren, maar dat dit wel het plan is voor de lange termijn. Alle afspraken vormen de basis voor het ouderschapsplan. Ook is het mogelijk dat ik als mediator apart een kindgesprek met jullie kinderen heb. Hierin worden de kinderen uitgenodigd te vertellen hoe het met ze is en hoe zij over dingen denken.

Jullie financiële situatie, voor en na de scheiding

Een belangrijk onderdeel is het in kaart brengen en verdelen van de financiën bij de scheiding.

  • Doordat de financiële situatie er na de scheiding anders uit komt te zien kan dit gevolgen hebben voor de belasting. Ik bespreek als mediator Leusden met jullie de eventuele gevolgen en bekijk of er bijvoorbeeld recht is op een alleenstaande ouder korting of toeslagen.
  • Bij het verdelen van de financiën gaan we uit van de financiële situatie op dit moment. Discussies over het verleden proberen we zo veel mogelijk te voorkomen (‘toen heb jij dit aangeschaft’). Beslissingen zijn destijds genomen, het is nu juist belangrijk om naar de toekomst te kijken. Maak het elkaar mogelijk weer verder te gaan.

Kennismaking met onze expert

Willen jullie je scheiding regelen met Ellen Nijenhof als mediator Leusden? Neem dan contact met mij op voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit eerste gesprek bespreken we jullie persoonlijke situatie, wat er bij een scheiding op jullie afkomt, wat je van mijn dienstverlening kunt verwachten en het tarief.

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken met Ellen heb ik als prettig ervaren. Ellen komt rustig over en dat gaf me een vertrouwd gevoel. Als we iets niet begrepen legde ze het in alle rust nog een keer uit. Omdat er zoveel op je af komt en je op verschillende vlakken beslissingen moet nemen is het fijn als er overzicht is en die gaf Ellen. In de communicatie via de mail was Ellen duidelijk en overzichtelijk. Kortom, ik kan Ellen van harte aanbevelen!” – Ine uit onbekend

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button