Mediator Littenseradeel

Mediator Littenseradeel

Mediator Littenseradeel

Mediator Littenseradeel

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Als mediator Littenseradeel sta ik jullie bij in de moeilijke tijd van een scheiding. Samen regelen geeft rust en overzicht voor nu en straks.

Ik kom graag bij jullie thuis om kennis te maken. Ik leg jullie uit hoe het traject werkt en wat er allemaal voorbij komt. Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Service mediator Littenseradeel:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De echtscheiding volledig geregeld

Je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief. Hiervoor wordt jullie scheiding van begin tot eind geregeld, zoals:

 • Samen met jullie worden alle zaken besproken, zoals de (huur of koop) woning, pensioen, financiën bij de scheiding, leningen en inboedel. Insteek is afspraken te maken, passend bij jullie situatie. Deze afspraken worden door mij vastgelegd. De alimentatie wordt besproken door middel van een alimentatieberekening. Dit geldt voor zowel de partner- als ook voor de kinderalimentatie.
 • Samen met jullie wordt een goed ouderschapsplan gemaakt, als er minderjarige kinderen zijn.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt verzorgd. Als dit is afgewikkeld, is de hele scheiding geregeld. De mediator Littenseradeel regelt het traject van A tot Z.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Littenseradeel. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat kun je verwachten van mediation?

Kiezen voor mediation betekent samen om de tafel gaan om afspraken te maken over de hele scheiding. Dit is in plaats van elk een advocaat kiezen. Wat je kunt verwachten is dat alle zaken stap voor stap worden doorgenomen:

 • Denk aan een eigen woning bij de scheiding, wat is de hypotheek, hoe hoog is deze? Kan één van jullie de woning overnemen? Is er sprake van een restschuld of juist een overwaarde als de woning in de verkoop gaat? Zijn er leningen? Hoe worden deze verdeeld?
 • Wat zijn jullie ideeën over de verdeling van de financiën bij de scheiding? Hoe kun je allebei zo goed mogelijk verder? Je wordt geïnformeerd over de wettelijke richtlijnen en alle mogelijkheden en zo kunnen er duurzame en passende afspraken worden gemaakt.

Hoe regel je alles goed bij de scheiding voor de kinderen?

Hebben jullie kinderen? De scheiding heeft ook effect op jullie kinderen, en wat dit effect is, is heel verschillend. Kinderen reageren anders op de situatie van de scheiding. In mijn dienstverlening wordt aandacht besteed aan:

 • Er worden tips gegeven, zoals: realiseer je dat de moeder/vader rol anders is als de rol van partner. Dit zijn gescheiden rollen; je kunt boos of teleurgesteld zijn in elkaar als partner, maar dit houdt niet in dat de ander geen verantwoordelijkheid neemt als ouder. Na de scheiding kan deze rol ook veranderen, bijvoorbeeld doordat een vader minder gaat werken.
 • Hoe ga je zo goed mogelijk verder als ouders? Er wordt een basis gelegd in de onderlinge communicatie en afspraken gemaakt hoe je elkaar bijvoorbeeld op de hoogte houdt.
 • Het is mogelijk dat ik als mediator een apart kindgesprek met jullie kinderen heb. Dit is laagdrempelig en gewoon bij jullie thuis. Kinderen kunnen aangeven hoe het met ze gaat en wat zij belangrijk vinden. Zo worden ze betrokken bij de afspraken over hen in het ouderschapsplan

Wat klanten over mij zeggen

“In deze toch wel stressvolle periode, een vakkundige begeleiding gehad. Zo zijn we goed geholpen naar een “volwassen scheiding”.

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button