Mediator Loosdrecht

Mediator Loosdrecht

Mediator Loosdrecht

Mediator Loosdrecht

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Zoeken jullie een mediator Loosdrecht of omstreken die jullie kan helpen bij de scheiding? Als ervaren echtscheidingsmediator sta ik klaar om jullie volledige scheiding van begin tot eind te begeleiden.

Samen met jullie maken we afspraken over alle belangrijke zaken. Dit helpt om toekomstige problemen en frustraties zoveel mogelijk te voorkomen. Het gezamenlijk regelen van zaken brengt rust en duidelijkheid en dat vind ik als mediator enorm belangrijk.

Ik neem de tijd om alle aspecten en mogelijkheden te bespreken. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de woning of de zorg voor jullie kind(eren). Ik kom graag langs bij jullie thuis voor een kennismakingsgesprek.

Mediator Ellen:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De scheiding van A tot Z geregeld

Als mediator Loosdrecht begeleid ik jullie stap voor stap door het scheidingstraject, van begin tot eind. Dit omvat:

 • We gaan samen afspraken maken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en de verdeling van jullie woning. Indien een van jullie een eigen bedrijf heeft, help ik jullie ook bij het maken van passende afspraken hierover.
 • Als jullie kinderen jonger zijn dan 18 jaar, stellen we samen een ouderschapsplan op waarin alle afspraken over de kinderen worden vastgelegd.
 • Zodra de mediation gesprekken zijn afgerond en alle zaken zijn geregeld, start ik de juridische procedure. Onze eigen advocaat dient de benodigde documenten in bij de rechtbank.
 • Op zoek naar hulp bij de scheiding? Met mediation Loosdrecht zorg ik samen met jullie voor een zorgvuldige en persoonlijke afhandeling van de scheiding. Alle gesprekken vinden plaats bij jullie thuis in Loosdrecht, met beide partners aanwezig, zelfs in de avonduren. Ik zorg ervoor dat jullie én jullie kinderen de nodige tijd en aandacht krijgen.
 • Voor jullie kinderen kan ik als neutrale derde een apart gesprek voeren. Zo kunnen zij hun gedachten en wensen delen in een veilige omgeving. Dat vind ik als mediator ontzettend belangrijk voor het traject.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Loosdrecht. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat klanten over mij zeggen

“Super gedaan Ellen ik voelde me heel prettig en fijn geholpen geen getouw trek.duidelijke uitleg over alles.”
★★★★

“Een scheiding is een ingrijpend en emotioneel proces. Als daarnaast de situatie ook nog eens complex is en vele variabelen kent, is de rol van een onafhankelijke mediator essentieel gebleken. De persoonlijke en begripvolle houding van Ellen naar alle partijen heeft daar zeker toe bijgedragen.”
★★★★

Wat zijn de kosten precies?

De kosten voor de scheiding worden in een all-in tarief berekend, inclusief de juridische afwikkeling. Op deze manier hebben jullie een duidelijk overzicht van de totale kosten van het scheidingstraject. De hoogte van dit tarief hangt af van jullie persoonlijke situatie en de benodigde stappen om de scheiding op een goede en zorgvuldige manier af te ronden. Tijdens ons kosteloze kennismakingsgesprek kunnen we deze kosten bespreken en bekijken of jullie in aanmerking komen voor een eventuele subsidie. Neem gerust contact met me op als jullie in Loosdrecht en omstreken wonen en behoefte hebben aan mijn diensten als mediator.

Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button