Loppersum

Mediator Loppersum

Neem direct contact op met Jantien Schaap: 085 1302998 of mail mij

Samen scheiden met mij als mediator Loppersum.

In de gesprekken bij jullie thuis wordt de scheiding van begin tot einde geregeld.

Ik kom bij jullie thuis in Loppersum, Middelstum, Stedum en ’t Zandt. Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Met de mediator Loppersum wordt jullie scheiding stap voor stap geregeld

Bij mij zit je goed als je iemand zoekt die het overzicht voor je bewaakt, en je stap voor stap door alle onderwerpen meeneemt. Samen met jullie worden er goede afspraken gemaakt en deze worden uitgebreid vastgelegd. De stukken leg ik jullie in begrijpelijke taal uit. Zo zet je pas je handtekening als je alles helemaal begrijpt en erachter staat. Wat houdt mijn dienstverlening precies in?

 • Je betaalt voor de hele afwikkeling van de scheiding een all-in tarief.
 • Alle onderwerpen samen bespreken houdt in dat er goede afspraken komen over de zorg bij kinderen en de verdeling van de financiën en pensioen. Ook jullie woonsituatie nu en straks wordt besproken, bij een koophuis bij de scheiding worden de mogelijkheden op een rijtje gezet en wordt er snel gezorgd dat er duidelijkheid komt over wat mogelijk is.
 • Afspraken over kinderen komen in een ouderschapsplan. Ook is er een apart kindgesprek mogelijk, zodat kinderen ook betrokken worden bij de afspraken over hen.
 • De afwikkeling bij de rechtbank is onderdeel van mijn dienstverlening en wordt verzorgd.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Is er aandacht nodig voor de scheidingsmelding?

In de mediation gesprekken besteed ik zo nodig aandacht aan de zogenaamde scheidingsmelding, met name in het begin. Dit is de boodschap van de ene partner aan de andere, dat men wil scheiden. De ontvanger van de boodschap, moet de tijd en ruimte krijgen dit te verwerken en hierop te reageren.

Ik vraag hoe de keuze van de scheiding bij jullie tot stand is gekomen, wat dit met jullie heeft gedaan en wat de huidige situatie is. Ik nodig jullie uit hierover te vertellen. Wanneer ieder zich gehoord en gezien voelt in dit rouwproces is er een grotere kans op herstel, voor bijvoorbeeld de ouder- relatie, en kunnen jullie sneller tot houdbare afspraken komen.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Jantien jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button