Mediator Lunteren

Mediator Lunteren 

Mediator Lunteren

Mediator Lunteren 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Wat houdt samen scheiden met behulp van mij als mediator Lunteren in? Ik bied jullie en volledig scheidingspakket, zodat alles zorgvuldig wordt geregeld en jullie goed verder kunnen.

Ik kom bij jullie thuis in onder andere de regio Lunteren, Ede en Wageningen. Gesprekken zijn altijd met jullie samen, zodat je beiden steeds over alle informatie beschikt. Afspraken kunnen zowel overdag als s ‘avonds.

Service mediator Wim:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met scheiden in 7 stappen wordt jullie hele scheiding geregeld

Met mediator Lunteren wordt jullie scheiding compleet geregeld. Wat houdt dit in?

 • Bij minderjarige kinderen onder de 18 jaar komen alle afspraken over hen in het ouderschapsplan. Denk aan passende afspraken over de zorgverdeling, opvoeding en kinderalimentatie. Ook kan ik een apart gesprek met jullie kinderen hebben.
 • Alle praktische zaken die geregeld moeten worden, worden doorgenomen. Denk aan de financiën, alimentatie, jullie woonsituatie. Bij een eigen woning bij scheiding wordt er gezorgd dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt over wat de mogelijkheden zijn.
 • De laatste stap is de juridische afhandeling en deze wordt geheel verzorgd. Je hoeft hiervoor niet zelf naar de rechtbank.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat is het onderscheid tussen een mediator en advocaat?

Wat zijn de voordelen van het kiezen voor een gezamenlijke mediator Lunteren?

 • Een mediator is neutraal en onpartijdig en kan partijen samen brengen en de communicatie tussen partijen in stand houden. Een advocaat doet wat zijn opdrachtgever aan hem of haar vraagt en houdt geen rekening met de andere partij.
 • De kosten zijn bij mediation vooraf duidelijk door het all-in tarief en de scheiding verloopt vaak sneller dan een procedure via advocaten.
 • Bovendien houd je bij mediation zelf de regie over de afspraken die gemaakt worden. Door dit gezamenlijke draagvlak voorkom je vaak frustraties en ruzie in de toekomst.

Kennismaking met onze mediator Wim

Willen jullie je scheiding regelen met scheidingsmediation:

Je kunt van mij een persoonlijke aanpak verwachten, met aandacht voor jullie verhaal en de emoties. De eerste stap is een kosteloze kennismaking. Tijdens dit eerste gesprek bespreken we jullie situatie, wat er bij een scheiding op jullie afkomt, wat je van mijn dienstverlening kunt verwachten en het tarief.

Wat klanten over mij zeggen

“De mediator van Resolve Visie heeft ons snel en vakkundig geholpen om de scheiding rond te maken. De advocaat werd op de achtergrond ook meteen betrokken, zodat het convenant in een moeite door kon naar de Rechtbank. Twee maanden na het kennismakingsgesprek was de scheiding officieel al ingeschreven bij de Gemeente. Aan te bevelen!”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button