mediator Wageningen

Mediator Wageningen

Neem direct contact op met Leonard Faber, MfN mediator Wageningen: 085 1307532

Deskundige begeleiding van mij als mediator in Wageningen bij jullie scheiding, geeft snel rust en overzicht.

Bij een scheiding zijn er veel vragen en zorgen. Door de onafhankelijke hulp van een mediator in te schakelen, wordt stap voor stap de scheiding geregeld.

Je wordt goed voorgelicht over alle wettelijke richtlijnen en er wordt samen gezocht naar goede oplossingen. Gesprekken zijn bij jullie thuis in Wageningen en omgeving zoals Druten, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Ook bestaat mijn werkgebied uit Barneveld, Ede, Rhenen en Veenendaal.

Je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief. Zo weet je waar je aan toe bent qua kosten. De hoogte van het all-in tarief is mede afhankelijk van wat jullie nodig hebben om de scheiding goed en zorgvuldig te regelen.

Mediator Wageningen voor een volledig scheidingspakket

Stap voor stap wordt alles geregeld. Mijn volledige dienstverlening bestaat uit:

 • Samen met jullie bespreek ik alle zaken die geregeld moeten worden bij een scheiding. Hebben jullie kinderen? Een eigen woning? Wat is jullie financiële situatie? Zijn er al ideeën over de alimentatie? Bij een eigen woning bij de scheiding wordt bijvoorbeeld besproken of het haalbaar is dat één van jullie in de woning blijft.
 • Hoe is jullie persoonlijke en emotionele situatie? Zijn jullie in gesprek met elkaar? Hoe is de communicatie? Hoe lang zijn jullie al in gesprek over de scheiding? Wil één van jullie beiden de scheiding niet? De gesprekken worden altijd afgestemd op jullie situatie en behoefte. Beide belangen worden behartigd en bewaakt wordt dat er voor jullie beide genoeg ruimte is.
 • Afspraken over de minderjarige kind(eren) komen in een ouderschapsplan.
 • De juridische afhandeling wordt voor jullie verzorgd. Alle afspraken leg ik vast in juridische documenten. Deze worden ingediend bij de rechtbank. De scheiding is dan volledig juridisch geregeld.

Voordelen mediator Wageningen

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Ede-Wageningen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Samen goed scheiden, zo belangrijk voor de kinderen

In het medation traject is er altijd aandacht voor jullie kinderen:

 • Als mediator kan ik een gesprek met de kinderen hebben. Het voordeel hiervan is dat de kinderen meer vrijuit kunnen spreken en minder in een loyaliteitsconflict komen. Besproken wordt bijvoorbeeld: ideeën van kinderen wat ze willen of juist niet (‘ik wil tijdens de vakantie ook thuis zijn om met mijn vrienden af te spreken’ of ‘ik wil de ene week bij mijn vader zijn en de andere week bij mijn moeder, zo zie ik ze evenveel’).
 • Er is ruimte om vragen en zorgen over de kinderen bij de scheiding te bepreken. Tip is onder andere: Praat met ze als je merkt dat ze zich schuldig voelen. Luister naar ze en benoem dat de scheiding nooit hun schuld is. Leg hen uit dat de scheiding de keuze van de ouders is.

Goede hulp bij scheiden nodig? Zorg voor onafhankelijke hulp en betrouwbare informatie. Zo zijn er geen losse eindjes en kun je allebei zo goed mogelijk verder..

Wat klanten over mij zeggen

“Het werd allemaal snel en goed geregeld. Er werd goed naar ons geluisterd, en het voelde vertrouwd. Het was fijn dat het niet mega zakelijk was, maar wel gezellig en met humor geregeld kon worden. Leonard weet goed waar die het over heeft, en dacht erg met ons mee.”
★★★★★

“Wij zijn door Leonard op een rustig tempo door het traject van de scheiding begeleid. Zeer discreet en betrokken. Het heeft mij geholpen met een stukje verwerking van deze droevige beslissing! Bedankt!!”
★★★★★

Benieuwd of Leonard jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.