Mediator Malden

Mediator Malden 

Mediator Malden

Mediator Malden 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Waarom voor mij kiezen als mediator Malden? Samenwerken met een mediator betekent dat jullie gezamenlijk alles regelen, wat een solide basis vormt voor de toekomst. Naast persoonlijke gesprekken is ook videobellen een optie.

De afspraken vinden plaats bij jullie thuis in Malden, wat een meer persoonlijke aanpak mogelijk maakt. Ook zijn avondafspraken beschikbaar, zodat het voor jullie beiden haalbaar is. Deze benadering verzekert dat alles zorgvuldig en correct wordt afgehandeld. Een groot voordeel van mediation is het all-in tarief voor de gehele scheiding, in tegenstelling tot een uurtarief. Dit geeft jullie duidelijkheid over de kosten vanaf het begin en voorkomt onverwachte stijgingen. Als mediator Malden zal ik jullie van begin tot eind begeleiden.

Voordelen ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen je scheiding regelen in Malden

Door het volgen van het stappenplan ‘Scheiden in 7 stappen‘ wordt jullie scheiding op een zorgvuldige manier afgehandeld. Maar wat houdt mijn dienstverlening precies in?

 • We gaan samen met jullie in gesprek over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën en de woning. Alle afspraken over de kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan. Als jullie een huis bezitten, bespreken we ook de mogelijkheden rondom de woning bij de scheiding en zorgen we voor duidelijkheid. Alle financiële, fiscale en juridische afspraken worden opgenomen in een convenant.
 • De juridische afwikkeling wordt verzorgd door onze vaste advocaat, en dit gebeurt voornamelijk schriftelijk. Aangezien het om een gezamenlijk verzoek gaat, hoeven jullie niet persoonlijk naar de rechtbank.
 • Voor onze dienstverlening betaal je een all-in tarief. Dit geeft jullie helderheid over de kosten zonder verrassingen achteraf. Het tarief wordt afgestemd op jullie specifieke situatie, en dit bespreken we uitgebreid tijdens het kosteloze kennismakingsgesprek.

Wij streven naar goede oplossingen voor jullie scheiding. De gesprekken kunnen plaatsvinden bij jullie thuis of op een neutrale locatie, afhankelijk van jullie voorkeur. We voeren altijd gesprekken met jullie beiden om de onpartijdigheid te waarborgen en ervoor te zorgen dat jullie beiden betrokken zijn bij alle afspraken. Op deze manier leggen we de basis om toekomstige frustraties zoveel mogelijk te voorkomen en kunnen jullie allebei zo goed mogelijk verder. De mediator Malden staat voor jullie klaar.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Malden. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe kunnen jullie de financiën regelen tijdens de scheiding?

Het verdelen en regelen van jullie financiën is een essentieel onderdeel van de scheiding:

 • We brengen al jullie financiën in kaart en maken goede afspraken die worden vastgelegd. Dit omvat jullie bezittingen, vermogen en eventuele schulden.
 • Tijdens onze mediationgesprekken geef ik duidelijkheid over mogelijke toeslagen waar jullie recht op kunnen hebben, zoals zorgtoeslag, huurtoeslag en het kindgebonden budget. Ook bespreken we welke heffingskortingen kunnen worden aangevraagd.

Een tip met betrekking tot kinderen tijdens de scheiding: betrek hen zoveel mogelijk bij grote beslissingen. Als jullie bijvoorbeeld naar een ander huis gaan kijken, is het goed om hen mee te nemen, zodat ze ook kunnen kijken en hun mening kunnen geven. Op die manier worden ze betrokken en stapsgewijs meegenomen in het scheidingstraject. Indien gewenst, kan ik ook apart met de kinderen praten tijdens een kindgesprek. Hierbij kunnen ze hun gedachten delen en eventuele zorgen uiten.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button