Mediator Meppel

Mediator Meppel

Mediator Meppel

Mediator Meppel

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

De scheiding samen regelen met mij als mediator Meppel, wat kun je hiervan verwachten? De scheiding wordt volledig én zorgvuldig geregeld. Dit geeft een goede basis voor de toekomst.

Ik kom als mediator bij jullie thuis in Meppel. Gelijkwaardigheid en onpartijdigheid zijn essentieel in deze gesprekken. De afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Service mediator Meppel:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding compleet geregeld door de mediator

Met scheiden in 7 stappen komt er snel overzicht. Wat kunnen jullie verwachten van de dienstverlening?

 • Een kosteloos kennismakingsgesprek met jullie beiden. Wat mediation in Meppel inhoudt en wat ik voor jullie kan betekenen wordt doorgenomen. Ook de kosten voor de scheiding worden besproken (het all-in tarief).
 • Samen met jullie worden stap voor stap zaken besproken en afspraken gemaakt. Zoals over jullie woning, financiën, pensioen en inboedel. Bij een eigen woning is het zaak snel duidelijkheid te krijgen over de mogelijkheden van de woning bij de scheiding. Jullie worden voorgelicht over wettelijke richtlijnen en waar je mag afwijken. Alle afspraken worden vastgelegd. Een alimentatieberekening wordt gemaakt. Met jullie wordt besproken welke bedragen als uitgangspunt moeten worden genomen (denk aan inkomens en kosten) en wat een reële alimentatie is.
 • Hebben jullie kind(eren) onder de 18 jaar? Afspraken over hen komen in een ouderschapsplan. Er is een apart kindgesprek met jullie kinderen mogelijk en er worden tips gegeven hoe je je kinderen bij kunt staan tijdens en na de scheiding.
 • Als er over alle zaken overeenstemming is bereikt, worden de juridische stukken door mij opgesteld. Onze vaste advocaat checkt deze stukken en zorgt ervoor dat alles wordt ingediend bij de rechtbank. Zo zijn jullie ervan verzekerd dat ook juridisch alles in goede handen is.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Meppel. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Co-ouderschap een optie?

Hebben jullie kinderen? Samen met jullie wordt besproken wat een goede zorgverdeling is. Jullie worden voorgelicht over verschillende zorgverdelingen, zoals co-ouderschap. Dit is een gelijke zorgverdeling en om dit goed te kunnen uitvoeren zijn een aantal voorwaarden van belang.

Zoals: als ouders moet je goed met elkaar kunnen communiceren en kinderen moeten flexibel zijn. De ene keer moeten ze met de koffer naar moeder en de andere keer naar vader. Ook moeten zaken als kleding en schoolboeken goed georganiseerd worden. Bij een kind dat veel structuur nodig heeft, is co-ouderschap minder geschikt. Ook moet jullie kind ongeveer boven de 4 jaar zijn en moet je dichtbij elkaar blijven wonen.

Een vechtscheiding voorkomen

Met samen scheiden met mediation voorkom je een vechtscheiding. Wanneer je als partners de gezamenlijke belangen uit het oog verliest en niet bereid bent elkaar tegemoet te komen en compromissen te sluiten, ligt een vechtscheiding op de loer. Met name gezien de gevolgen voor de kinderen is het streven dit altijd te voorkomen.

Daarnaast kost een vechtscheiding veel tijd, energie én geld. Als mediator Meppel plan ik dan ook graag een afspraak in bij jullie thuis om de mogelijkheden van samen scheiden met mediation te bespreken.

Wat klanten over mij zeggen

“Wij hebben beide een goed gevoel over gehouden aan de afwikkeling van alles. Er was begrip voor de situatie en er werd onpartijdig geluisterd en vragen gesteld. Er werd goed de tijd genomen over alle zaken. Waarbij er ook ruimte was voor een lach en een traan.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button