Mediator Midden Drenthe

Mediator Midden-Drenthe

 • Mediator Midden-Drenthe, Jantien Schaap mediator in de provincies Drenthe en Groningen.
 • Gespecialiseerd in mediation, echtscheidingen, ASS spectrum, scheidingen in de Duitse grensregio vluchtelingen en anderstaligen.
 • Neem direct contact op: 085 1302998 of schaap@resolvevisie.nl
Mediator Midden Drenthe

Mediator Midden-Drenthe

 • Mediator Midden-Drenthe, Jantien Schaap mediator in de provincies Drenthe en Groningen.
 • Gespecialiseerd in echtscheidingen, ASS spectrum, scheidingen rond de Duitse grens, vluchtelingen en anderstaligen
 • Bel direct op 085 1302998 of schaap@resolvevisie.nl

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Conflicten en gedoe horen onmiskenbaar bij het leven en zijn niet altijd even makkelijk. De ene keer lukt het je om eruit te komen, een andere keer word je, zonder dat je het doorhebt, erin gezogen en raakt je verstrikt in de talloze zaken die bij een echtscheiding, komen kijken.

“Als onpartijdige mediator kom ik bij jullie thuis en zorg dat jullie weer grip krijgen door de veelvoud aan belangen, emoties en mogelijkheden in overzichtelijke partjes te verdelen.”

Jullie scheiding wordt zorgvuldig én volledig geregeld met mij als mediator Midden-Drenthe. Ik kom graag bij jullie thuis om kennis te maken.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding. Het grote verschil tussen een scheidingsmediator en elk een advocaat is dat jullie samen afspraken maken. Ook is de dienstverlening goedkoper en de scheiding is vaak sneller geregeld.

Wat nodig is voor scheidingsmediation is de intentie er samen uit te komen en tot oplossingen te komen. Alleen gaan voor je eigen gewin en je hakken in het zand, betekent dat de mediation niet zal slagen.

Service ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Jantien jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding compleet geregeld

Eén volledig scheidingspakket voor een all-in tarief. Wat kunnen jullie hiervan verwachten?

 • Als eerste is er een kosteloos kennismakingsgesprek met jullie beiden. Hierin wordt besproken wat jullie belangrijk vinden, jullie situatie en wat ik kan betekenen.
 • Samen met jullie worden alle zaken stap voor stap besproken, die voor jullie relevant zijn. Denk aan de woning, toekomstige woonsituatie, alimentatie, financiën en pensioen. Alle afspraken worden in het echtscheiding convenant gezet. Bij een koophuis bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Is het bijvoorbeeld mogelijk dat één van beiden in de woning kan blijven?
 • Als jullie kinderen hebben, worden afspraken vastgelegd in het ouderschapsplan. Ook is het mogelijk dat ik als mediator Midden-Drenthe apart met jullie kinderen een kindgesprek heb, zo worden zij ook betrokken bij afspraken over hen.
 • Onze vaste advocaat dient de stukken in bij de rechtbank. Jullie scheiding is hiermee juridisch afgehandeld.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Midden-Drenthe. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Met mediation een zorgvuldige afhandeling van de scheiding

Samen de scheiding regelen met mijn onafhankelijke hulp, wat betekent dit voor jullie? Jullie kiezen hiermee voor een zorgvuldige afhandeling van de scheiding. Jullie worden stap voor stap door het hele proces begeleid. Alle praktische zaken worden op een rijtje gezet en er is tijd en aandacht om vragen en zorgen te bespreken. Ook de afwikkeling bij de rechtbank is bij mij in goede handen. Uitgangspunt is dat jullie beiden zo goed mogelijk verder kunnen.

Passende oplossingen bij jullie scheiding

Na een intakegesprek breng ik samen met jullie de persoonlijke situatie in kaart, zodat je precies weet wat er geregeld moet worden. Vervolgens bespreek ik alles met jullie en worden er passende afspraken gemaakt. Hierbij zijn jullie wensen het uitgangspunt en kijken we naar oplossingen. Wat is er bijvoorbeeld nodig zodat één van jullie in woning kan blijven of welke zorgverdeling past bij jullie en de kinderen?

Wat klanten over mij zeggen

“Hebben fijne gesprekken gehad. Jantien heeft een fijne persoonlijkheid en deskundigheid. Was zeer tevreden over haar.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Jantien jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button