Jantien Schaap mfn mediator

Mediator Midden-Groningen

 • Jantien Schaap mediator in de provincies Drenthe en Groningen.
 • Gespecialiseerd in mediation, echtscheidingen, ASS spectrum, scheidingen in de Duitse grensregio vluchtelingen en anderstaligen.
 • Neem direct contact op: 085 1302998 of schaap@resolvevisie.nl
Jantien Schaap mfn mediator

Mediator Midden-Groningen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Conflicten en gedoe horen onmiskenbaar bij het leven en zijn niet altijd even makkelijk. De ene keer lukt het je om eruit te komen, een andere keer word je, zonder dat je het doorhebt, erin gezogen en raakt je verstrikt in de talloze zaken die bij een echtscheiding, komen kijken.

“Als onpartijdige mediator kom ik bij jullie thuis en zorg dat jullie weer grip krijgen door de veelvoud aan belangen, emoties en mogelijkheden in overzichtelijke partjes te verdelen.”

Samen goed scheiden voor een all-in tarief met de mediator Midden-Groningen,

Samen met jullie wordt de scheiding van begin tot eind geregeld.

Ik kom bij jullie thuis in Midden-Groningen, zoals in Harkstede, Hoogezand, Muntendam, Noordbroek, Sappemeer, Siddeburen, Slochteren en Zuidbroek.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Samen met jullie wordt de scheiding van begin tot eind geregeld. Er komen over alle praktische zaken goede afspraken en ook de juridische kant is bij mij in goede handen. Samen regelen geeft jullie rust en overzicht voor nu en straks.

De scheiding van begin tot eind geregeld met mediation Midden-Groningen

In het kosteloze kennismakingsgesprek met jullie beiden wordt besproken wat ik voor jullie kan betekenen, jullie vragen en het all-in tarief. Dan volgen:

 • Over alle zaken worden samen met jullie afspraken gemaakt. Zoals de verdeling van de financiën, of er sprake is van alimentatie en zo ja hoeveel, verdeling pensioen en jullie woning en toekomstige woonsituatie. Zaken die urgent zijn, of waar je je zorgen over maakt, worden als eerste besproken. Wat is er bijvoorbeeld mogelijk qua wonen en hoe gaat het financiële plaatje eruit zien?
 • Voor kinderen komt er een ouderschapsplan. Hierin komen alle afspraken over hen, zoals de zorgverdeling en hoe je elkaar blijft informeren over de kinderen. Ook is er de mogelijkheid van een gesprek met jullie kinderen.Zo kunnen zij ook hun verhaal kwijt en worden ze betrokken bij afspraken over hen.
 • De laatste stap is de juridische afwikkeling. Deze vindt plaats als er over alle zaken goede afspraken zijn gemaakt en jullie er dus uit zijn. Deze afhandeling wordt door mij verzorgd.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

Adres mediator Midden Groningen

Resolve Visie Midden Groningen
Jantien Schaap
Beneden veensloot 26
9651 CK Midden Groningen (Meeden)

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Samen scheiden

Samen scheiden houdt in dat je onder mijn begeleiding stap voor stap de scheiding regelt. Je wordt goed geïnformeerd over alle opties en de mogelijkheden worden op een rijtje gezet. Denk aan wat is er mogelijk met de eigen woning bij de scheiding en/of hoe regel je de zorg voor de kinderen. Zo komen er goede afspraken over alle zaken, die voor jullie relevant zijn. Dit geeft je het beste uitgangspunt goed verder te gaan straks, want er zijn geen losse eindjes.

Wat kun je verwachten van de mediator Midden Groningen?

Als mediator zorg ik voor overzicht. Waar jullie soms door de bomen het bos niet meer zien, zorg ik ervoor dat alles geregeld wordt dat geregeld moet worden, en dat jullie hierin niets vergeten. Dit geeft rust, en maakt dat jullie beter in staat zijn om belangrijke beslissingen te nemen in een periode die vaak verdrietig en hectisch is. Ik vind het erg belangrijk dat jullie je op je gemak voelen, en besteed dan ook veel tijd en aandacht aan de gesprekken.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Jantien jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button