Mediator Muiden

Mediator Muiden

Mediator Muiden

Mediator Muiden

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Als mediator Muiden focus ik voornamelijk op echtscheidingszaken. Ik zorg ervoor dat jullie goed geïnformeerd worden, wat helpt bij het maken van passende afspraken. Daarnaast zorg ik voor een vlotte en correcte afhandeling van alle juridische aspecten, wat jullie rust en helderheid biedt tijdens dit proces.

De gesprekken vinden plaats bij jullie thuis in Muiden, en als het beter uitkomt, kunnen we ook ’s avonds afspreken. Het gezamenlijk regelen van de scheiding betekent dat we samen alle onderwerpen bespreken en gezamenlijk besluiten nemen. Dit vergroot de kans dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk worden nageleefd.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan van aanpak

Voor de volledige dienstverlening rekenen we een all-in tarief, zodat jullie vooraf duidelijkheid hebben over de kosten van de scheiding. Maar wat houdt het eigenlijk in om samen te scheiden met de mediator Muiden?

 • We beginnen met het maken van afspraken over jullie woonsituatie, financiën, pensioen en de verdeling van de inboedel. In het geval dat er een eigen woning aanwezig is, bekijken we de mogelijkheden en zorgen we snel voor duidelijkheid over de stappen die jullie moeten nemen.
 • Als jullie kinderen hebben, stellen we samen een ouderschapsplan op. Hierin komen afspraken over de zorgverdeling, kinderalimentatie, hoe jullie met elkaar communiceren en de worden er afspraken gemaakt met betrekking tot de vakanties.
 • We maken ook een alimentatieberekening, waarbij we kijken naar jullie inkomsten, lasten en toekomstige verwachtingen. Op basis hiervan komen we tot een reëel alimentatiebedrag dat ervoor zorgt dat jullie beiden goed verder kunnen.
 • Zodra over alle zaken overeenstemming is bereikt, stellen we de benodigde stukken op en dienen wij deze in bij de rechtbank. Daardoor zal jullie scheiding volledig worden afgerond.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Muiden. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Open voor gesprekken

Er is altijd ruimte voor een gesprek, afgestemd op jullie behoeften. Het kan zijn dat een van jullie nog niet klaar is voor de scheiding, terwijl de ander al verder is in het verwerkingsproces. Dit kan voor de partner die nog niet wil scheiden pijnlijk zijn en daarom is het belangrijk om tijd te nemen om dit te begrijpen.

Als dit het maken van afspraken bemoeilijkt, dan wordt hier zeker aandacht aan besteed door de mediator Muiden.

Persoonlijke en doelgerichte hulp met mediation

Wil je meer weten over wat er mogelijk is? Neem contact op voor een kosteloos kennismakingsgesprek. Afspraken kunnen plaatsvinden bij jullie thuis of op neutraal terrein en altijd samen met beide partners, zodat jullie beiden volledig op de hoogte zijn van alles wat besproken wordt. Voor ouders met kinderen wordt er speciale aandacht besteed aan hoe zij het beste kunnen worden ondersteund tijdens de scheiding.

Daarnaast is het mogelijk om een gesprek te voeren met jullie kinderen, zodat zij ook betrokken worden bij de afspraken die hen aangaan. Dit geeft kinderen de mogelijkheid om hun ideeën te delen en voelen ze zich gehoord en betrokken bij de beslissingen die genomen worden. Als mediator Muiden vind ik het erg belangrijk dat jullie kinderen zich op hun gemak voelen in dit traject.

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken met Ellen heb ik als prettig ervaren. Ellen komt rustig over en dat gaf me een vertrouwd gevoel. Als we iets niet begrepen legde ze het in alle rust nog een keer uit. Omdat er zoveel op je af komt en je op verschillende vlakken beslissingen moet nemen is het fijn als er overzicht is en die gaf Ellen. In de communicatie via de mail was Ellen duidelijk en overzichtelijk. Kortom, ik kan Ellen van harte aanbevelen!” – Ine uit onbekend

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button