Mediator Nijkerk

Mediator Nijkerk

Mediator Nijkerk

Mediator Nijkerk

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Als mediator in Nijkerk zorg ik voor overzicht en rust bij jullie hele scheiding.

Stap voor stap worden alle zaken besproken, op een rijtje gezet en vastgelegd. Er komen duidelijke afspraken, waar je op terug kunt vallen.

Zorgvuldig jullie scheiding regelen onder begeleiding van mij als jullie mediator in Nijkerk. Als jullie door de bomen het bos niet meer zien of niet weet waar je moet beginnen, kies dan voor mijn begeleiding als jullie onafhankelijke en gezamenlijke mediator.

Samen wordt de scheiding stap voor stap op een zorgvuldige manier geregeld. Ik kom bij jullie thuis in Nijkerk en omgeving.

Jullie scheiding compleet geregeld in Nijkerk

Tijdens het hele traject blijf ik jullie vaste contactpersoon en zorg voor de complete afwikkeling. De stappen zijn:

 • Een kennismakingsgesprek waarin we jullie persoonlijke situatie bespreken, dit is kosteloos en vrijblijvend. We bespreken dan ook wat er allemaal op jullie af komt bij een scheiding, wat onze dienstverlening inhoudt en wat het tarief gaat worden. We werken met een all-in tarief, zo zijn je geen verrassingen achteraf.
 • Stapsgewijs maken we afspraken over bijvoorbeeld de zorg voor jullie kinderen, alimentatie en jullie eigen woning. Bij een koophuis bij de scheiding wordt er gezorgd voor snel duidelijkheid over wat haalbaar is. We werken met een overzichtelijke rapportage en een gespreksverslag, zo weten jullie precies wat er al besproken is en wat nog gaat komen. Tijdens de gesprekken is er ruimte voor de onderlinge communicatie en de emotionele kant van de scheiding.
 • Ik stel het scheidingsconvenant op nadat over alles overeenstemming is. Ditzelfde geldt ook voor het een ouderschapsplan (dit is alleen nodig als je kinderen minderjarig zijn). Voor je kinderen kan het erg fijn zijn om hen ook te betrekken bij het ouderschapsplan, zo worden ook zij gehoord en wordt er rekening gehouden met hun wensen en ideeën. Dit is ook mogelijk in een apart kindgesprek met jullie kinderen.
 • Ook juridisch wordt alles afgehandeld, jullie hoeven dus zelf niet naar de rechtbank.

Voordelen mediator Nijkerk:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Nijkerk. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hebben jullie kinderen?

Samen bespreek ik met jullie hoe jullie denken zo goed mogelijk verder te kunnen als ouders. Er worden goede afspraken gemaakt over de zorgverdeling en andere zaken die voor jullie en de kinderen relevant zijn. Bijvoorbeeld:

 • Voorkom dat je kinderen laat kiezen tussen een van jullie beiden. Dit is schadelijk voor hun ontwikkeling. Praat niet negatief over elkaar in hun bijzijn.
 • Als er zaken te bespreken zijn over de kinderen, bespreek dat dan apart. Voorkom zoveel mogelijk spanningen met de kinderen erbij. Ga bij het wisselen bij jonge kinderen even mee naar binnen en drink wat met elkaar. Laat de kinderen zien dat jullie als ouders met elkaar contact hebben.

Jullie persoonlijke situatie als uitgangspunt

De mediation gesprekken worden afgestemd op jullie persoonlijke situatie. Hoe staan jullie er beiden in? Zijn er al ideeën hoe jullie de zaken willen regelen? Wonen jullie al apart? Verloopt de communicatie moeizaam of zijn jullie nog goed met elkaar in gesprek? Staan jullie allebei achter de scheiding of wil één van jullie twee eigenlijk niet scheiden? Door mijn hulp als onpartijdige derde, ontstaat er vaak meer begrip voor elkaar. Het regelen van alle zaken verloopt dan ook soepeler.

Wat klanten over mij zeggen

“Super gedaan Ellen ik voelde me heel prettig en fijn geholpen geen getouw trek.duidelijke uitleg over alles.”
★★★★

“Een scheiding is een ingrijpend en emotioneel proces.Als daarnaast de situatie ook nog eens complex is en vele variabelen kent, is de rol van een onafhankelijke mediator essentieel gebleken. De persoonlijke en begripvolle houding van Ellen naar alle partijen heeft daar zeker toe bijgedragen.”
★★★★

Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button