Mediator Nunspeet

Mediator Nunspeet

Mediator Nunspeet

Mediator Nunspeet

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Als mediator Nunspeet zorg ik voor een volledige afwikkeling van jullie scheiding. Waarom kiezen voor mediation? Jullie weten dat alles aan bod komt en dat je niets vergeet. Alles bij jullie scheiding wordt zorgvuldig afgehandeld.

Samen met jullie worden over alle praktische zaken afspraken gemaakt. Denk aan wat te doen met de woning, waar ga ik straks wonen en hoe regelen we het met de kinderen.

Voor de kinderen is er extra aandacht in een kindgesprek. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid voor nu en de toekomst. Ik kom bij jullie thuis voor gesprekken in Nunspeet en omgeving, Samen wordt de scheiding stap voor stap op een zorgvuldige manier geregeld.

Voordelen mediator Nunspeet:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheiden van A tot Z met mediator Ellen

De eerste stap in het regelen van de scheiding, is een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis. Dit is met jullie samen, net als de vervolggesprekken. Met jullie wordt besproken wat er nodig is alles goed en zorgvuldig te regelen. Ook wat jullie daarin van mij kunnen verwachten. Het all-in tarief (de kosten van de hele scheiding) worden ook toegelicht. Met scheiden in 7 stappen wordt alles van begin tot eind geregeld, bestaande uit onder andere:

 • Stap voor stap worden alle zaken met jullie besproken. Denk aan de verdeling van de financiën, eventuele leningen, inboedel, pensioen en alimentatie.
 • Hebben jullie een eigen woning? Dan wordt besproken wat te doen met de woning bij de scheiding? Moet het huis verkocht worden of kan één van jullie het huis overnemen? Ook de toekomstige woonsituatie van jullie wordt besproken en er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid.
 • Hebben jullie kinderen onder de 18 jaar? Dan wordt er samen met jullie een ouderschapsplan gemaakt.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt voor verzorgd. De mediator Nunspeet verzorgt van A tot Z het traject.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Nunspeet. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Kinderen bij de scheiding

Als jullie kinderen hebben ondersteun ik jullie in het maken van goede afspraken over hen. Ook worden er tips gegeven hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding.

 • Naast de zorgverdeling worden ook samen met jullie afspraken gemaakt over de invulling van de vakanties. De leeftijd van jullie kinderen, hun eigen wensen en jullie ideeën worden hierbij besproken. Denk bijvoorbeeld aan het door midden splitsen van de zomervakantie (elk 3 weken). Hoe is het voor jullie kinderen om zo’n periode de andere ouder niet te zien? Hoe is dit voor hem of haar? Is er een tussenvorm mogelijk? Denk bijvoorbeeld aan wel 3 weken bij de ene ouder, waarvan 1 week thuis met contactmoment(en) met de andere ouder.
 • Ook is het mogelijk dat ik apart met jullie kinderen als mediator een kindgesprek heb. Dit is natuurlijk afhankelijk van of ze dit zelf willen. Ze kunnen hun verhaal kwijt en afspraken over hen worden bijvoorbeeld besproken.

Voordelen mediation Nunspeet

Waarom kiezen voor een gezamenlijke mediator Nunspeet in plaats van elk een advocaat?

 • Bij mediation (en samen afspraken maken) gaat het er om dat je elkaar wat gunt. Dat je, hoe lastig de situatie van de scheiding ook is, kijkt hoe je allebei goed verder kunt.
 • Met name als je samen ouders bent, blijf je met elkaar te maken houden en investeer je zo in een goede toekomst. Een goede werkbare relatie tussen jullie beiden, heeft een positieve invloed op jullie kinderen.
 • Het gaat relatief snel en er is sneller duidelijkheid over zaken, dan een juridische procedure met elk een advocaat. Ook voorkom je het risico dat je in een vechtscheiding terechtkomt, met vaak alleen maar verliezers.

Wat klanten over mij zeggen

“Super gedaan Ellen ik voelde me heel prettig en fijn geholpen geen getouw trek.duidelijke uitleg over alles.”
★★★★

“Een scheiding is een ingrijpend en emotioneel proces.Als daarnaast de situatie ook nog eens complex is en vele variabelen kent, is de rol van een onafhankelijke mediator essentieel gebleken. De persoonlijke en begripvolle houding van Ellen naar alle partijen heeft daar zeker toe bijgedragen.”
★★★★

Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button