Mediator in Theo van Heerde

Mediator Oosterwolde

Neem direct contact op met Theo van Heerde: 085 1302996 of mail mij

Als mediator Oosterwolde bied ik jullie een volledig scheidingspakket.

Alle praktische zaken worden geregeld, er is aandacht voor de emotionele kant en jullie vragen en zorgen én de juridische kant wordt afgehandeld.

Ik kom bij jullie thuis als mediator Oosterwolde, in Ooststellingwerf, zoals ook in Appelscha en Haulerwijk.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Samen scheiden met de mediator Oosterwolde

Een volledig scheidingspakket voor een all-in tarief bestaat uit:

  • Voor alle praktische zaken wordt er samen met jullie gezocht naar goede oplossingen. Zoals wat is mogelijk qua wonen, hoe zit het financieel en wat te doen met alimentatie. Bij een eigen woning bij de scheiding komt er snel duidelijkheid over wat haalbaar is.
  • Afspraken over kinderen komen in een ouderschapsplan. Zoals goede afspraken over de zorgverdeling/omgangsregeling en kinderalimentatie. Ook kan ik apart met kinderen een kindgesprek hebben.
  • Het juridische stuk van de scheiding wordt ook geregeld. Dit houdt in dat het convenant (en ouderschapsplan als er kinderen zijn) door onze vaste advocaat worden ingediend bij de rechtbank.

Hoe wij jullie helpen?

  • Gratis kennis­makingsgesprek
  • Gesprekken bij jullie thuis
  • Binnen 1 week een afspraak
  • Snel duidelijkheid over de woning
  • Gesprek met kinderen
  • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Waarom kiezen voor mediation?

Je kiest voor mediation omdat je er samen uit wilt komen, voor jezelf en voor de kinderen als deze er zijn. Er wordt ook vaak voor mediation gekozen omdat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er komt veel op je af en je weet niet meer waar je moeten beginnen. Je zit in een achtbaan van emoties en zakelijke afspraken.

Waar ga je beginnen? Je wilt structuur en een onafhankelijke derde aan tafel die je informeert over mogelijkheden en onmogelijkheden. Daarnaast is het een groot voordeel dat je iemand aan tafel hebt die de scheiding van A tot Z regelt.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button