Mediator Ooststellingwerf

Mediator Ooststellingwerf

Mediator Ooststellingwerf

Mediator Ooststellingwerf

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Waarom kiezen voor het gezamenlijk regelen van de scheiding met mij als mediator Ooststellingwerf? Jullie scheiding wordt op een persoonlijke wijze compleet afgehandeld. Samen regelen geef rust en duidelijkheid in de toekomst

Ik kom graag bij jullie thuis in Ooststellingwerf. Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In 7 stappen wordt jullie hele scheiding geregeld

In het kosteloze kennismakingsgesprek worden de kosten voor de scheiding besproken (het all-in tarief). Met scheiden in 7 stappen wordt jullie scheiding van begin tot eind geregeld, zoals:

 • Samen worden afspraken gemaakt over alimentatie, woning en de financiën. Alle afspraken worden vastgelegd. Afspraken over de zorg voor kinderen komen in het ouderschapsplan.
 • De scheiding wordt juridisch afgehandeld. Jullie hoeven niet zelf naar de rechtbank. De mediator Ooststellingwerf staat voor jullie klaar.

Wat kan echtscheidingsmediation voor jullie betekenen?

Je krijgt overzicht en duidelijkheid over wat geregeld moet worden. Je wordt voorgelicht over rechten en plichten en de verschillende opties die er zijn. Denk aan afspraken over wat te doen met de woning bij de scheiding. Wat is er mogelijk en hoe wordt er zo snel mogelijk gezorgd voor duidelijkheid.

Denk ook aan afspraken over alimentatie, deze worden gemaakt op basis van een alimentatieberekening. Vervolgens wordt met jullie besproken wat een reëel bedrag is. Ook krijg je uitleg over alimentatie: wat wordt hiervan wel en niet betaald? Wat zegt de wet erover en wat beslis je samen? Afspraken over de alimentatie worden vastgelegd in het scheidingsconvenant.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Ooststellingwerf. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Aandacht voor de kinderen bij de scheiding

Voor kinderen is de scheiding ook een emotioneel proces. Daarom is er extra aandacht voor hen, zoals:

 • Er worden adviezen gegeven, zoals: laat kinderen merken dat ze niet hoeven te kiezen en dat ouders gewoon ouders blijven. Ook al woon je niet meer samen in één huis. Of: onderzoek of het mogelijk is iets samen te blijven doen, zoals de verjaardagen van de kinderen of een activiteit op school.
 • Ik kan met kinderen een apart een kindgesprek hebben. Zo worden zij betrokken bij afspraken over hen.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button