Mediator Oude Wetering

Mediator Oude Wetering

Mediator Oude Wetering

Mediator Oude Wetering

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Zoek jullie naar een mediator Oude Wetering? Ik sta klaar om jullie te begeleiden bij het gezamenlijk regelen van jullie scheiding.

Ik zorg ervoor dat jullie allebei volledig op de hoogte zijn tijdens onze gesprekken, en dat alles bij jullie thuis gebeurt, op jullie gemak. Avondafspraken zijn geen probleem, want ik begrijp dat het leven soms druk is. Mijn aanpak is persoonlijk en toegewijd. Ik neem de tijd om naar jullie te luisteren en om eventuele zorgen of vragen aan te pakken. En als er kinderen bij betrokken zijn, zorg ik er ook voor dat zij de aandacht krijgen die ze verdienen.

Mediator Sjoerd:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het scheidingstraject met mediator Sjoerd

Tijdens het scheidingstraject begeleid ik jullie als mediator van begin tot eind. We volgen een gestructureerd pad van ‘scheiden in 7 stappen‘, waarin alle belangrijke aspecten aan bod komen, zoals:

 • Samen stellen we afspraken op over diverse zaken, zoals alimentatie, financiën, pensioen, de verdeling van bezittingen en de woonsituatie. Vooral als jullie een gezamenlijke woning hebben, streven we ernaar om snel helderheid te krijgen over de mogelijkheden met betrekking tot de woning na de scheiding. Dit geeft jullie een beter beeld van jullie toekomstige woonsituatie.
 • Als er kinderen bij betrokken zijn, stellen we een ouderschapsplan op. Hierin leggen we vast hoe de zorgtaken verdeeld worden, wanneer de kinderen bij elke ouder zijn en hoe speciale gelegenheden zoals verjaardagen en feestdagen worden gevierd. We luisteren naar jullie ideeën en wensen, en nemen ook de stem van de kinderen hierin mee.
 • Voor de juridische afhandeling werk ik samen met de vaste advocaat van Resolve Visie. De kosten voor het hele scheidingstraject worden transparant weergegeven in een all-in tarief. De mediator Oude Wetering staat voor jullie klaar.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Oude Wetering. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat kan Sjoerd voor jullie betekenen?

Als je gaat scheiden, waarom zou je dan kiezen voor mediator Oude Wetering om jullie scheiding te begeleiden?

 • Als mediator sta ik neutraal en onpartijdig in het proces en ben ik er voor jullie beiden. Jullie belangen en standpunten krijgen allebei de aandacht die ze verdienen.
 • Vaak komen koppels sneller tot oplossingen wanneer ze mediation inschakelen, waardoor het scheidingstraject doorgaans soepeler verloopt.
 • Door te kiezen voor mediation vermijden jullie een langdurige en emotioneel uitputtende strijd, waardoor de kans op een vechtscheiding kleiner wordt.
 • Ik begrijp dat jullie beiden een verschillend tempo kunnen hebben in het verwerkingsproces. Daarom respecteer ik jullie individuele behoeften en tempo’s.
 • De afspraken die tijdens de sessies worden gemaakt, zijn duurzaam omdat ze voortkomen uit gezamenlijke besluitvorming en overeenstemming.
 • Mediation is over het algemeen kosteneffectiever dan wanneer beide partners afzonderlijk een advocaat inschakelen, waardoor jullie financiële lasten beperkt blijven.

Mediation bij scheiding met kinderen

Scheiden kan een uitdagende periode zijn, maar het kan voor de kinderen gemakkelijker worden als jij en je partner in staat zijn om goed met elkaar te blijven communiceren. Respectvol met elkaar omgaan en het vermijden van verwijten kunnen de last voor de kinderen verlichten. Het is belangrijk om emoties over de scheiding zoveel mogelijk buiten jullie ouderlijk contact te houden.

Als mediator Oude Wetering bied ik ook de mogelijkheid om apart met jullie kinderen te praten in een kindgesprek. Op die manier kunnen zij hun vragen stellen en hun ideeën en wensen delen, wat kan helpen om hun stem te laten horen in het proces.

Wat klanten over mij zeggen

“Scheiden is niet leuk en best ingewikkeld. Komt erg veel bij kijken. Dan is het toch wel heel erg fijn als je daar professionele hulp bij krijgt. Er werd goed meegedacht over onze specifieke situatie. Kortom, totaal geen spijt van dat we met Resolve Visie in zee gegaan zijn.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button