Mediator Pekela

Mediator Pekela

 • Mediator Pekela, Jantien Schaap mediator in de provincies Drenthe en Groningen.
 • Gespecialiseerd in mediation, echtscheidingen, ASS spectrum, scheidingen in de Duitse grensregio vluchtelingen en anderstaligen.
 • Neem direct contact op: 085 1302998 of schaap@resolvevisie.nl
Mediator Pekela

Mediator Pekela

 • Mediator Pekela, Jantien Schaap mediator in de provincies Drenthe en Groningen.
 • Gespecialiseerd in echtscheidingen, ASS spectrum, scheidingen rond de Duitse grens, vluchtelingen en anderstaligen
 • Bel direct op 085 1302998 of schaap@resolvevisie.nl

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Conflicten en gedoe horen onmiskenbaar bij het leven en zijn niet altijd even makkelijk. De ene keer lukt het je om eruit te komen, een andere keer word je, zonder dat je het doorhebt, erin gezogen en raakt je verstrikt in de talloze zaken die bij een echtscheiding, komen kijken.

“Als onpartijdige mediator kom ik bij jullie thuis en zorg dat jullie weer grip krijgen door de veelvoud aan belangen, emoties en mogelijkheden in overzichtelijke partjes te verdelen.”

Samen goed scheiden met mij als mediator Pekela. Jullie worden ondersteund gedurende de hele scheiding. Samen regelen geeft jullie overzicht en rust.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Je wordt goed voorgelicht over alle zaken en er wordt met jullie meegedacht hoe je zaken goed regelt. Dit houdt in dat er voor alle praktische zaken samen met jullie naar oplossingen wordt gezocht. Ook voor het juridische gedeelte hoef je niet iemand anders meer in te schakelen, dat hoort bij mijn dienstverlening.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Jantien jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De scheiding volledig geregeld

Een scheiding brengt vragen en zorgen met zich mee. Ook moeten er praktische en juridische zaken worden geregeld. Op veel gebieden staat je wereld op de kop. Goede, onafhankelijke steun is dan aan te raden, om overzicht te krijgen en verder te kunnen. Eerste stap is het maken van een kosteloos kennismakingsgesprek. Hierin wordt besproken wat ik als mediator Pekela kan betekenen. Ook wordt het all-in tarief besproken. Deze is afhankelijk van jullie situatie. Mijn begeleiding bestaat uit:

 • Samen met jullie worden goede afspraken gemaakt over financiën, de woning, alimentatie en pensioen. Bij een koophuis bij de scheiding wil je natuurlijk zo snel mogelijk duidelijkheid over wat mogelijk is. Kan één van beiden de woning overnemen en wat is financieel haalbaar voor de ander?
 • Afspraken over kind(eren) komen in het ouderschapsplan. Denk aan goede afspraken over de zorgverdeling en kinderalimentatie. Ook is het mogelijk apart met kinderen een gesprek te hebben, een kindgesprek. Dit is niet verplicht en is gewoon thuis. Kinderen worden dan uitgenodigd hun ideeën en verhaal te vertellen.
 • Ook de laatste stap van de scheidingsprocedure: de afwikkeling bij de rechtbank wordt verzorgd. Dit gebeurt op het moment dat alle zaken zijn besproken en er geode afspraken zijn vastgelegd.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Pekela. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Scheiden: een emotionele aangelegenheid

Een scheidingsproces verloopt goed, als zaken praktisch geregeld worden, zonder de emoties de boventoon te laten voeren. Emoties zijn er uiteraard altijd bij een scheiding, maar als je deze niet lostrekt van de praktische zaken, kun je hele onverstandige keuzes maken. Eén van de partners zegt bijvoorbeeld “houd jij het huis maar”, waardoor hij/zij 50.000 euro laat liggen. De consequentie dragen van zo’n keuze, bijvoorbeeld 30 jaar lang hogere woonlasten, kan op termijn leiden tot veel verwijten en onvrede.

Als de praktische zaken eenmaal goed geregeld zijn, maakt dit je hoofd en hart vrij om emotionele zaken aan te pakken. Daarom is mediation zo’n goede basis om je leven daarna weer op te kunnen bouwen. Zorg daarom voor goede professionele begeleiding bij de scheiding zodat je verder kunt.

Hoe snel kan de scheiding geregeld worden?

Hoe snel een scheiding geregeld kan worden hangt vooral af van hoe snel jullie het met elkaar eens zijn over te nemen beslissingen. Als mediator Pekela help ik jullie hierbij, en zorg ik ervoor dat alles op papier komt.

Wanneer de stukken zijn getekend, duurt het meestal nog een paar weken voordat de rechter uitspraak doet, en de scheiding is ingeschreven in de registers van de gemeente.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Jantien jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button