Mediator Putten

Mediator Putten

Mediator Putten

Mediator Putten

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Als mediator Putten zorg ik voor snel duidelijkheid bij jullie scheiding. Samen om de tafel gaan om afspraken te maken kan moeilijk zijn, maar levert jullie rust en duidelijkheid op.

Wat kan ik betekenen als mediator als jullie gaan scheiden? Bij een scheiding komt er veel op je af en staat je leven op de kop. Als onafhankelijke derde ben ik voor jullie beiden en kom ik bij jullie thuis in Putten en omgeving.

Voordelen ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volledig scheidingspakket van de mediator

Jullie scheiding wordt geheel geregeld en je betaalt hiervoor een all-in tarief. Dit is inclusief de juridische afhandeling. Wat jullie kunnen verwachten:

 • Samen met jullie worden o.a. afspraken gemaakt over de financiën, alimentatie en jullie woning. Bij een woning wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over wat de mogelijkheden zijn.
 • Bij kinderen komt er een ouderschapsplan met passende afspraken over hen.
 • Als er over alle zaken goede keuzes zijn gemaakt, wordt alles vastgelegd en volgt de juridische afwikkeling. Je hoeft niet zelf naar de rechtbank. Als dit is afgewikkeld, is de scheiding volledig geregeld. De mediator Putten regelt het traject van A tot Z voor jullie.

Wat kun je verwachten van de mediation?

In de gesprekken wordt alles stap voor stap en gestructureerd besproken. Denk aan de verdeling van de financiën en wat te doen met de woning bij de scheiding. Is het bijvoorbeeld haalbaar dat één van beiden in de woning blijft? Er is ruimte voor emoties en tegenstellingen. Je kunt bijvoorbeeld andere ideeën hebben over de zorgverdeling van de kinderen. Mijn werkwijze is betrokken en persoonlijk. Over alle zaken worden oplossingen gezocht. je moet hierbij beiden soms bereid zijn tot een compromis. Uitgangspunt is het elkaar mogelijk maken weer verder te kunnen. Als jullie kinderen hebben, laat je hen met mediation zien dat je in gesprek wilt blijven en niet tegenover elkaar komt te staan.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Putten. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe maak je goede afspraken over de kinderen bij de scheiding?

Hoe zorg je ervoor dat alles goed wordt geregeld voor de kinderen en dat de scheiding voor hen zo min mogelijk impact heeft? Aan jullie worden tips en adviezen gegeven en er is aandacht voor kinderen in de gesprekken:

 • Tip is bijvoorbeeld: belast kinderen niet met “grote mensen problemen”. Zij moeten zich geen zorgen maken over financiën of over jullie gezondheid.
 • Besproken wordt wat een goede zorgverdeling is voor de kinderen. Overwegen jullie bijvoorbeeld co-ouderschap? Dit betekent de opvoeding gelijk verdelen. Beide ouders houden zo een actieve rol in het leven van de kinderen. Hiervoor is nodig dat je goed met elkaar in overleg blijft. Respecteer ook dat de ander het op een andere manier invult.
 • Het is mogelijk dat ik als mediator Putten apart met kinderen in gesprek ga in een zogenaamd kindgesprek. Hierbij worden ze uitgenodigd te vertellen hoe het met ze is, of ze zich zorgen maken over dingen en hoe zij over dingen denken.

Wat klanten over mij zeggen

“Super gedaan Ellen ik voelde me heel prettig en fijn geholpen geen getouw trek.duidelijke uitleg over alles.”
★★★★

“Een scheiding is een ingrijpend en emotioneel proces.Als daarnaast de situatie ook nog eens complex is en vele variabelen kent, is de rol van een onafhankelijke mediator essentieel gebleken. De persoonlijke en begripvolle houding van Ellen naar alle partijen heeft daar zeker toe bijgedragen.”
★★★★

Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button