Wim Bramel

Mediator Renkum 

Mediator Renkum

Mediator Renkum 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Als mediator Renkum en omgeving zorg ik voor zekerheden als jullie wereld op de kop staat door een scheiding.

In gesprekken bij jullie thuis wordt samen de scheiding van A tot Z geregeld.

In een aantal gesprekken bij jullie thuis wordt de hele scheiding geregeld. Dit houdt in dat ook de afwikkeling bij de rechtbank erbij hoort. Ik kom bij jullie thuis in Doorwerth, Oosterbeek en Renkum.

Jullie echtscheiding volledig afgehandeld met de mediator Renkum

Je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief. Zo voorkom je verrassingen achteraf. Met scheiden in 7 stappen weten jullie zeker dat alles aan bod komt, zoals:

 • Samen met jullie wordt aan de hand van een stappenplan afspraken gemaakt over onder meer alimentatie, de financiën en pensioenen en jullie woning. Zodra over alles duidelijkheid is worden alle afspraken vastgelegd in het convenant. Bij een eigen woning wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over de mogelijkheden van de eigen woning bij de scheiding.
 • Er wordt een ouderschapsplan gemaakt als er minderjarige kinderen zijn. Hierin worden alle afspraken die van belang zijn voor jullie kinderen vastgelegd. Afspraken die passend zijn bij de leeftijd van hen en jullie eigen situatie. Ook is het mogelijk dat ik apart met hen een kindgesprek heb.
 • De juridische afhandeling wordt volledig verzorgd door onze vaste advocaat. Je hoeft dus niet zelf naar de rechtbank of apart een advocaat in te schakelen. Dat is de garantie van de mediator Renkum.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe kom je goed de scheiding door?

Samen scheiden: naast alle praktische zaken is er tijd en ruimte voor de emoties en vragen en zorgen. Dit geldt ook voor jullie kinderen. Er wordt ook meegedacht hoe jullie de periode van de scheiding zo goed mogelijk doorkomen. Tips van onze mediator Renkum zijn onder andere:

 • Werk samen aan een goede relatie na de scheiding. Als jullie kinderen hebben, is het van belang in gesprek en overleg te blijven met elkaar. Zet het belang van de kinderen voorop. Wat is goed voor hen? Vaak staan de eigen emoties in de weg, probeer daar overheen te stappen.
 • Bij het maken van afspraken zijn er vaak tegengestelde belangen, zeker als het gaat om de financiën. In de gesprekken wordt er gekeken naar waar de overlap zit in wat jullie beiden acceptabel vinden. Het uitgangspunt is daarbij het wettelijk kader, daarbinnen kijken we wat passend is in jullie situatie. Denk aan de hoogte van de (partner)alimentatie of de verdeling van de pensioenen bij de scheiding.
 • Blijf uit de strijd. In de communicatie kan strijd ontstaan, probeer termen als ‘jij doet altijd’ of ‘jij komt altijd te laat’ te voorkomen. Praat vanuit ‘ik’. Als bijvoorbeeld de ander altijd laat komt; ‘ ik voel mij niet serieus genomen als je te laat komt’. Hiermee geef je aan wat het met je doet en ontstaat er een andere manier van communiceren.

Wat klanten over mij zeggen

“Wim is een topper! Werkt zeer efficiënt en punctueel. Laat niets aan het lot over en denkt mee. Hij is zakelijk maar zeker ook iemand die meeleeft.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button