Mediator Reusel

Mediator Reusel

Mediator Reusel

Mediator Reusel

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Door te kiezen voor mijn deskundige begeleiding als mediator Reusel, ben je verzekerd van een zorgvuldige afwikkeling van de scheiding. Gesprekken kunnen bij jullie thuis plaatsvinden, en videobellen is ook een optie. Mediation zorgt voor rust en duidelijkheid in een hectische tijd. Kies voor mijn begeleiding als Reusel voor een respectvol en zorgvuldig scheidingstraject.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheiden in 7 stappen

Alle praktische zaken worden geregeld, inclusief de afronding bij de rechtbank. Mijn werkwijze als mediator Reusel heet “scheiden in 7 stappen” en bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Kennismakings- en intakegesprek: Na een eerste kennismakingsgesprek volgt een intakegesprek, beide bij jullie thuis. Met behulp van een checklist wordt duidelijk welke documenten jullie moeten aanleveren, zoals hypotheekgegevens, polis kopieën, jaaropgaven, bankrekeningoverzichten en pensioeninformatie. Dit zorgt voor duidelijkheid en overzicht.
 • Stap voor stap afspraken maken: Alles wordt stap voor stap besproken en vastgelegd. Dit omvat afspraken over financiën, de woning en de verdeling van de inboedel. Als jullie een eigen woning hebben, bespreken we de mogelijkheden: verkopen, behouden of overnemen. Wat is praktisch en financieel haalbaar? Jullie wensen en de noodzakelijke stappen worden besproken, zodat er snel duidelijkheid is over jullie toekomstige woonsituatie.
 • Alimentatieberekening: Er wordt een alimentatieberekening gemaakt, die dient als richtlijn voor het bespreken van kinder- en partneralimentatie.
 • Ouderschapsplan bij kinderen: Als jullie kinderen hebben, wordt er een ouderschapsplan opgesteld met afspraken over de zorgverdeling. Het is ook mogelijk dat ik apart met de kinderen een gesprek voer, zodat zij hun mening kunnen geven en betrokken worden bij de afspraken.
 • Juridische afhandeling: De juridische afhandeling van de scheiding wordt volledig verzorgd.
 • All-in tarief: Je betaalt een all-in tarief voor de hele scheiding, zodat jullie precies weten waar je aan toe bent qua kosten, zonder verrassingen achteraf. De hoogte van dit tarief hangt af van jullie specifieke situatie en wensen, wat duidelijk wordt tijdens het eerste kosteloze kennismakingsgesprek. Kies voor mijn begeleiding als scheidingsexpert om de scheiding zorgvuldig en overzichtelijk te regelen. De mediator Reusel staat voor jullie klaar.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Reusel. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Goede afspraken bij de scheiding voor jullie kinderen

Hebben jullie kinderen? Samen maken we duidelijke afspraken waar jullie altijd op kunnen terugvallen. Als mediator Reusel help ik jullie ook met advies over hoe je de kinderen zo goed mogelijk kunt steunen tijdens de scheiding. Hier zijn enkele tips:

 • Zorg goed voor jezelf: Kinderen voelen haarfijn aan als hun ouders niet lekker in hun vel zitten. Maak tijd voor jezelf, spreek af met vrienden of ga sporten. Dit heeft vaak een positief effect op jullie kinderen.
 • Zorg voor een vertrouwenspersoon voor de kinderen: Zorg dat jullie kinderen iemand hebben met wie ze kunnen praten, bij voorkeur een vertrouwd persoon. Dit kan een familielid, vriend, of zelfs een leraar zijn.
 • Vermijd conflictsituaties: Een scheiding brengt stress en emoties met zich mee, wat soms leidt tot spanningen en conflicten. Kinderen zijn hier erg gevoelig voor. In zo’n situatie kan het helpen om de school of kinderopvang te gebruiken als neutrale plek voor het wisselen van de kinderen. De ene ouder brengt de kinderen naar school/opvang en de andere ouder haalt ze daarop. Zo wordt gespannen contact tussen de ouders vermeden en kunnen de kinderen rustig van het ene huis naar het andere verhuizen.

Bij mediation Reusel zorgen wij ervoor dat jullie kinderen tijdens het scheidingstraject de nodige aandacht en zorg krijgen, en dat er goede afspraken worden gemaakt die voor iedereen werken.

Wat klanten over mij zeggen

“Fijn, vertrouwd, betrokken en zakelijk waar nodig! Ik zou Marion Bongers zeker aanbevelen!.” – Marian uit Duiven

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button