Mediator Rhenen

Mediator Rhenen

Mediator Rhenen

Mediator Rhenen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Als mediator Rhenen kom ik bij jullie thuis om kennis te maken. Samen met jullie wordt de scheiding van begin tot einde zorgvuldig afgerond.

Ik kom bij jullie thuis in Rhenen en omgeving. Voor samen scheiden is het nodig dat je beiden de intentie hebt om tot oplossingen te komen. Geen hakken in het zand maar door goede informatie van mijn kant als mediator, te komen tot passende afspraken in jullie situatie.

Voordelen mediator:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie echtscheiding volledig geregeld met mediation

Door scheiden in 7 stappen weten jullie zeker dat alles aan bod komt en dat er niets vergeten wordt. Je wordt door de mediator Rhenen goed geïnformeerd, zodat jullie kunnen komen tot oplossingen, die passen in jullie situatie.

 • Samen met jullie breng ik de persoonlijke situatie in kaart, zodat je precies weet wat er geregeld moet worden. Alle praktische zaken, zoals alimentatie, de inboedel, jullie verzekeringen, de pensioenen, jullie eigen woning en de financiën worden geregeld. Op basis van een deskundig en onpartijdig advies kunnen jullie de noodzakelijke beslissingen nemen.
 • Als jullie kinderen hebben wordt er een ouderschapsplan opgesteld. Hierin komen afspraken als: een goede zorgverdeling, regelen van de financiën en invulling van de feestdagen en vakanties.
 • De stukken worden ingediend bij de rechtbank. Je hoeft zelf niet naar de rechtbank en de scheiding wordt verder schriftelijk afgerond.
 • Voor de afwikkeling van het gehele scheidingsproces betaal je een all-in tarief.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Rhenen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Aandacht voor kinderen bij de scheiding

Aan jullie worden tips gegeven hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Er wordt besproken wat een passende omgangsregeling is en er is extra aandacht voor kinderen in een kindgesprek mogelijk:

 • Samen met jullie bespreek ik een goede en passende omgangsregeling. Uitgangspunten zijn dat het moet passen bij jullie kinderen en het contact met beide ouders moet gewaarborgd zijn. Een kind heeft altijd één hoofdverblijf. Dit is in principe waar jullie kind het meest verblijft. Waar het kind staat ingeschreven, wordt ook de kinderbijslag gestort. Ook zijn er fiscale consequenties, hierover worden jullie geïnformeerd.
 • Het is mogelijk dat ik apart met jullie kinderen een kindgesprek heb. Zij kunnen aangeven wat zij van de afspraken over hen vinden en of zij ideeën hebben. Denk aan de invulling van de vakanties of zorgverdeling. Ook wordt besproken hoe ze in hun vel zitten.

Snel duidelijkheid bij een eigen woning

Over sommige zaken wil je snel duidelijkheid. Zoals wat is er mogelijk met jullie koophuis bij de scheiding? Kan jij of je partner het huis overnemen? Als mediator Rhenen neem ik met jullie door welke stappen gezet moeten worden, om hier snel duidelijkheid over te krijgen.

Door vroeg in het scheidingsproces te zorgen voor antwoorden hierover, ontstaat er vaak rust. Ook kun je daardoor beter bepalen hoe andere zaken eruit gaat zien. Gaat de andere partner een huur-of koopwoning zoeken en als jullie kinderen hebben, hoe regel je de zorgverdeling?

Wat klanten over mij zeggen

“Super gedaan Ellen ik voelde me heel prettig en fijn geholpen geen getouw trek.duidelijke uitleg over alles.”
★★★★

“Een scheiding is een ingrijpend en emotioneel proces.Als daarnaast de situatie ook nog eens complex is en vele variabelen kent, is de rol van een onafhankelijke mediator essentieel gebleken. De persoonlijke en begripvolle houding van Ellen naar alle partijen heeft daar zeker toe bijgedragen.”
★★★★

Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button