Mediator Ruurlo

Mediator Ruurlo 

Mediator Ruurlo

Mediator Ruurlo 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Met de mediator Ruurlo wordt jullie scheiding op een goede en samenwerkende manier afgehandeld. Tijdens de mediationgesprekken stemmen we afspraken op elkaar af, wat zorgt voor rust en duidelijkheid in deze emotionele en drukke periode van je leven. Naast persoonlijke gesprekken thuis bied ik ook de mogelijkheid van videobellen aan.

Jullie scheiding wordt volledig geregeld. We maken samen goede afspraken zodat jullie allebei zo goed mogelijk verder kunnen. Als er kinderen zijn, bespreken we hoe jullie als ouders het beste verder kunnen gaan. Het is ook mogelijk dat ik apart als mediator Ruurlo met jullie kinderen praat, waarin hun ideeën en gevoelens worden besproken.

Voordelen ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat biedt mediation voor jullie?

In het stappenplan ‘scheiden in 7 stappen‘ wordt jullie scheiding van begin tot eind geregeld. Dit omvat onder andere:

 • Het opstellen van een scheidingsconvenant waarin afspraken worden gemaakt over alimentatie en financiën. We bespreken ook de opties voor de woning bij de scheiding, zodat hierover duidelijke afspraken kunnen worden gemaakt. Samen kunnen we snel inzicht krijgen in de mogelijkheden met jullie koophuis, bijvoorbeeld of een van jullie de woning kan overnemen.
 • Voor de kinderen wordt er een gedetailleerd ouderschapsplan opgesteld met passende afspraken. We betrekken de kinderen zoveel mogelijk bij deze afspraken en geven advies over hoe je hen goed kunt ondersteunen tijdens de scheiding. Bijvoorbeeld: leg zo duidelijk mogelijk aan je kind(eren) uit wat er gaat veranderen (zoals een verhuizing naar een ander huis). Benadruk ook wat hetzelfde blijft: de liefde van jullie als ouders, de familie, of de school.
 • Er is ruimte tijdens de gesprekken voor jullie persoonlijke verhaal. Jullie kunnen een persoonlijke aanpak verwachten van de mediator Ruurlo, waarbij indien nodig ondersteuning wordt geboden bij de communicatie tussen jullie.
 • De juridische afhandeling wordt volledig verzorgd. Jullie hoeven niet zelf naar de rechtbank te gaan, aangezien het een gezamenlijk verzoek betreft. Dit zorgt ervoor dat jullie scheiding volledig wordt geregeld.

All-In pakket

Je betaalt een all-in tarief voor de volledige mediation dienstverlening. De hoogte van dit tarief is afhankelijk van jullie situatie en wordt besproken tijdens het kennismakingsgesprek. Mocht je in aanmerking komen voor een toevoeging, dan wordt deze aangevraagd, waardoor je slechts een minimale eigen bijdrage hoeft te betalen. Dit wordt voor beide (ex-) partners apart verwerkt.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Ruurlo. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Met mediation kies je voor een efficiënte en harmonieuze oplossing

Door samen te werken, bespaar je op kosten en energie. Een vechtscheiding, dat wil niemand:

 • Lagere kosten en minder stress: Jullie besparen op dure advocaatkosten en vermijden de negatieve energie van een strijd. Door gezamenlijk afspraken te maken, voorkom je dat jullie tegenover elkaar komen te staan, wat de stress vermindert.
 • Meer voldoening: Mediation biedt een goed begin met een tevreden gevoel. Afspraken worden op basis van gelijkwaardigheid gemaakt, wat een stevige basis voor de toekomst legt.

Met mediation kiezen jullie voor de meest passende oplossing.

Mediation bij scheiding werkt het beste wanneer jullie de kernwaarden ervan respecteren, zoals vrijwilligheid en de bereidheid om samen te werken. Het is ook belangrijk om zo min mogelijk externe (negatieve) invloeden toe te laten. Wees open voor communicatie, vooral in een gespannen relatie. Dit is essentieel om tot een oplossing te komen die voor beide partijen werkt.

Bij een scheiding met kinderen is het belangrijk om hun welzijn voorop te stellen en samen te zoeken naar een manier om van partners naar co-ouders te evolueren. De mediator Ruurlo staat klaar om jullie te ondersteunen.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button