Mediator Sint Michielsgestel

Mediator Sint-Michielsgestel 

Mediator Sint Michielsgestel

Mediator Sint-Michielsgestel 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Als mediator Sint-Michielsgestel regel ik samen met jullie de scheiding van begin tot eind. Samen regelen geeft jullie rust en overzicht tijdens en na de scheiding. Gesprekken zijn bij jullie thuis.

Ik kom bij jullie thuis in Sint-Michielsgestel en omgeving. Voor jullie ben ik de gezamenlijke mediator. Dit betekent dat alle informatie bij jullie allebei steeds bekend is.

Ik ben onpartijdig en heb geen belang bij de uitkomst. Op deze manier behartig ik de belangen van jullie allebei. Is er een eigen woning, dan komt hierover snel duidelijkheid. Bij kinderen is er extra aandacht voor hen mogelijk in een apart kindgesprek.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheiden van A tot Z met de mediator

In het vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt besproken wat ik voor jullie kan betekenen en het all-in tarief. Wat houdt een complete scheidingsafwikkeling in?

 • Samen met jullie bespreek ik alles wat voor jullie relevant is. Zoals een eigen woning, alimentatie en financiën. Als jullie kinderen hebben, betekent dit de zorg voor hen. Besproken wordt of er al ideeën zijn en wat mogelijk is, zodat jullie goede keuzes kunnen maken.
 • Vanuit mijn rol al mediator Sint-Michielsgestel begeleid ik jullie in het proces van de scheiding. Wat hebben jullie nodig om tot gezamenlijk gedragen afspraken te komen? Ik informeer waar nodig en bespreek met jullie: wat zijn de (on)mogelijkheden en eventuele consequenties. Denk aan de mogelijkheden van een koophuis bij de scheiding. Uitgangspunt is het elkaar weer mogelijk te maken verder te gaan.
 • Wanneer alle afspraken gemaakt zijn, worden ze door mij omgezet in een convenant. Dit is het formele juridische stuk. Na akkoord wordt dit door jullie getekend en door onze advocaat ingediend bij de rechtbank. Als jullie kinderen hebben, wordt er een ouderschapsplan toegevoegd, met alle afspraken over hen.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Sint-Michielsgestel. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe zorg je voor een goede zorgverdeling voor de kinderen?

Met jullie wordt meegedacht hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding en wat goede afspraken over hen zijn:

 • Samen met jullie wordt een passende omgangsregeling voor jullie kinderen besproken. Pubers hebben bijvoorbeeld veel structuur en regelmaat nodig. In een omgangsregeling, die onrustig is (bijvoorbeeld 2 dagen bij de ene ouder en 3 dagen bij de andere) gedijen ze minder. Tip is dan bijvoorbeeld voor een aangesloten week te kiezen. Luister ook goed, wat kinderen zelf aangeven over de zorgverdeling.
 • Kinderen tussen 12 en 18 jaar worden door de rechtbank aangeschreven over hun wensen en mening over het ouderschapsplan. Als ze dit willen kunnen ze naar de rechtbank toe. Ook is het mogelijk dat ik apart met hen een kindgesprek heb, zo worden zij ook betrokken bij de afspraken.

Wat klanten over mij zeggen

“Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!” – H. uit Giessen

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button