Mediator Smallingerland

Mediator Smallingerland

Mediator Smallingerland

Mediator Smallingerland

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Wat kan ik als mediator Smallingerland voor jullie betekenen? Wat je kunt verwachten is dat voor praktische zaken samen met jullie wordt gezocht naar passende oplossingen én dat de juridische kant goed wordt afgewikkeld.

Ik kom graag bij jullie thuis om kennis te maken. Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding. In de gesprekken is er aandacht voor de emoties én alle praktische zaken worden besproken. Zoals: wat te doen met de woning, hoe gaat het woonplaatje er straks uitzien en welke afspraken leg je vast bij kinderen. Samen regelen brengt jullie rust en duidelijkheid.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volledige afhandeling van de scheiding

In het kennismakingsgesprek wordt jullie situatie besproken en wat ik kan betekenen. Ook het all-in tarief wordt besproken. Een complete afwikkeling van de scheiding bestaat uit:

 • Gesprekken bij jullie thuis waarbij alle praktische zaken stap voor stap worden besproken. Insteek is te komen tot goede afspraken. Hoe zit het met alimentatie, hoe regel je de financiën en pensioenen? En hoe zit het met de eigen woning bij de scheiding? Is het haalbaar dat één van jullie hier kan blijven of gaat de woning in de verkoop? Er wordt gezorgd voor snel antwoorden op belangrijke vragen.
 • Voor kinderen t/m 18 jaar komt er een ouderschapsplan. Hierin komen alle afspraken over hen, zoals de zorgverdeling en omgangsregeling. Ook afspraken over de opvoeding en kinderalimentatie worden vastgelegd. Er is extra aandacht voor kinderen mogelijk in een apart kindgesprek. Gewoon laagdrempelig bij jullie thuis en bedoeld om kinderen ruimte te geven hun ideeën of vragen te bespreken.
 • Alles besproken? Dan leg ik alle afspraken vast en volgt de laatste stap, dat is de afhandeling bij de rechtbank.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Smallingerland. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat kun je verwachten van mediation?

Mijn werkwijze bij de mediation is persoonlijk en zakelijk. De mediator Smallingerland biedt structuur in alle zaken die er op jullie afkomen tijdens de scheiding. Je ziet vaak door de bomen het bos niet meer en dan is het fijn dat er een onafhankelijke derde aan tafel zit die overzicht kan bieden.

Stap voor stap neem ik jullie mee in de zaken waar je (soms) wakker van liggen. Ik faciliteer het gesprek tussen jullie beiden en heb aandacht voor de emoties die bij een scheiding komen kijken. Mocht het wenselijk zijn, dan heb ik een gesprek met de kinderen.

Ik stel alle benodigde stukken op, maak alimentatieberekeningen en informeer over de gevolgen van de beslissingen die worden gemaakt. Kortom: de scheiding wordt van A tot Z geregeld

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button